Hibrīdu priekšrocības uzņēmējiem

Uzticami dzinēji un rezerves daļas padara Toyota par automobiļiem, kuru uzturēšana neizmaksā dārgi.

Mūsu modeļiem ir augsta tālākpārdošanas vērtība un zemas uzturēšanas izmaksas. Toyota Safety Sense piedāvā augstu drošības līmeni un novērš nepieciešamību pēc remontiem. Safety Sense ietilpst sadursmes novēršanas sistēma ar gājēju noteikšanas funkciju, brīdinājums par izbraukšanu no joslas ar joslas ieturēšanas funkciju.

TOYOTA PĀRSTĀVNIECĪBU TĪKLS

Toyota Baltijas valstīs ir pamanāma visu laiku. To nodrošina mūsu plašais pārstāvniecību tīkls: mums ir 20 tirdzniecības saloni, 24 servisa darbnīcas un 15 virsbūves remontdarbnīcas. Lielākā daļa mūsu pārstāvniecību par vidi saudzējošu vadības sistēmu ir nopelnījušas ISO 14001 sertifikātu.

KLIENTU REKOMENDĀCIJU* REZULTĀTI BALTIJAS VALSTĪS

Klientu rekomendācijas mums ir svarīgas. Toyota saprot, cik svarīga ir klientu apmierinātība. Mēs esam izstrādājuši stabilus darba procesus un zinām, cik būtiski ir novērtēt rezultātus. Šī pieeja nodrošina vienotu klientu pieredzi visās trīs Baltijas valstīs neatkarīgi no pārstāvniecības atrašanās vietas vai izmēra. Lai sasniegtu visaugstāko klientu apmierinātību, mēs izmantojam rekomendāciju indeksu, ko nepārtraukti vērtējam.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment