Honda uzsākusi kei-car S660 pārdošanu

Sākums no šī gada 2. aprīļa – Honda S660 sāks parādīties dīleru centros, tāpat būs arī pieejama ierobežojumu versija Concept. 

Limitētās Concept sērijas Honda S660 ir uzskaitītas tikai 660 vienības, to pārdošana būs vienā laikā ar parasto versiju 2015. gada 2. aprīlī. 

Honda S660 veidošanā strādāja izstrādātāju komanda, kas risināja svarīgākos uzņēmuma inženierzinātņu jautājumus, kas arī sniedza iespēju izgatavot jauno sporta auto, kas arī ļauj šīs automašīnas īpašniekam sajust neaprakstāmu baudu no braukšanas. 

Konstruktori spēja sasniegt neticami lielisku vadāmību automašīnai, pat pašos sarežģītākos pagriezienos. To izdevās sasniegt pateicoties smaguma punktam un optimālajam svara balansam. Koncepcija, kuru izvēlējās dizaineri, lai izstrādātu modeļa ārējo izskatu, saucās “enerģiskā lode” un rada dinamisku un mūsdienīgu auto tēlu. 

Jaunais sporta auto Honda S660 ir aprīkots ar trīscilindru dzinēju DOHC ar turbo piedziņu, kam klāt vēl tiek piedāvāta viena no divām transmisijām: vai nu 6 pārnesumu “mehāniskā”, vai nu bezpakāpju variators CVT. 

Šķirsti tālāk, lai apskatītos bildes…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment