Horoskops nedēļai no 10. līdz 16. oktobrim: Vērši noķers veiksmi aiz astes, bet Lauvām labāk turēt mēli aiz zobiem

Ko šai nedēļai sagatavojušas zvaigznes – prognoze visām zodiaka zīmēm.

Horoskops nedēļai pastāstīs, kurām no zodiaka zīmēm nepieciešams atpūsties un atslābināties, bet kurām ir vērts riskēt un spert soli uz priekšu pretī saviem mērķiem.

Auns

Šajā nedēļā nepieciešams atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Atbrīvojies no lietām, kurām nav jēgas un kas nepalīdz sasniegt tavus mērķus.

Vērsis

Ja tu pārāk stipri šaubīsies, tad vari palaist garām iespēju sasniegt vēlamo. Riskē, veiksme ir tavā pusē.

Dvīņi

LASI VĒL: Var rasties nopietnas problēmas: 4 zodiaka zīmes, kurām tuvākajā laikā gaidāmas lielas grūtības

Tavs noskaņojums šajā nedēļā izmainīsies no mīnusa uz plusu. Enerģijas uzliesmojums būs tik spēcīgs, ka visu iecerēto izdosies īstenot dzīvē.

Vēzis

Pēdējās nedēļas ir bijušas nestabilas. Tagad tavā dzīvē var parādīties kaut kas jauns. Nebaidies no pārmaiņām – tās vedīs jūs uz labāku dzīvi.

Lauva

Ja nezini, ko teikt, tad labāk vienkārši paklusēt. Lai tava rīcība runā skaļāk par vārdiem. Tā vietā parādi otram cilvēkam, ko tu jūti.

Jaunava

Tu uz sevis esi uzņēmies pārāk daudz saistību. Pienācis laiks paņemt pauzi un nedaudz atvilkt elpu. Ieplāno atpūtu, atslābinies, izbaudi mirkli. Tas palīdzēs saprast, ko tu patiesībā vēlies.

Svari

Nav nekā tāda, kas spētu tevi iepriecināt vairāk, kā būšana sev pašam un nodarbošanās ar savu mīļoto lietu. Par tavu neatkarību var sajūsmināties, tāpēc nekaunies par to.

Skorpions

Tavā dzīvē ir situācija, kas līdzinās grimstošam kuģim. Tā velk tevi lejā un izsūc no tevis visu enerģiju. Tev vajag atbrīvoties un iet tālāk.

Strēlnieks

Tu ļoti labi proti atbalstīt citu sapņus, bet šajā nedēļā vajag koncentrēties uz sevi. Ieguldi visu enerģiju savu mērķu realizācijā.

Mežāzis

Nesteidzini notikumus, visam savs laiks. Atceries: tas, kas ir lemts tieši tev, nepaies garām. Tāpēc nebaidies kaut ko palaist garām.

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā tev patiešām nepieciešama vienkārša cilvēciska komunikācija. Tu gribi justies droši un būt sadzirdēts. Vērsies pie tā, kam tu uzticies, un vienkārši parunā no sirds.

Zivis

Reizēm tas, ko tu gribi, nav tas, kas tev ir nepieciešams. Var būt grūti palaist to vaļā, bet zini, ka Visums vienmēr tev dod to, kas tev nāks par labu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment