“Hortenzija uzziedējusi”: pievienoju obligāto mēslojumu krāšņai ziedēšanai. Hortenzija priecēs ar lieliem ziediem un ilgi ziedēs

3. solis

Ziedēšanas laikā jāseko līdzi krūma formai un pēc vajadzības jāveic nelielas korekcijas. Es parasti likvidēju vājos jaunos zarus un vēja vai lietus bojātos zarus.

Lasi vēl: Veneras naudas dāvanas: kam no zodiaka zīmēm būs finansiāla veiksme no 11. jūlija

Šī procedūra palīdz saglabāt harmonisku un glītu izskatu.

Zodiaka zīmes saderības tabula: ar kuru zīmi tev ir vislabākā saderība attiecībās

4. solis

Hortenziju mēslošana ziedēšanas laikā. Hortenzijas ir regulāri jāmēslo, un es to esmu sapratusi kopš brīža, kad sāku tās audzēt. No mēslojuma krūmi burtiski acu priekšā pārvēršas, un ziedkopas kļūst lielākas un vēl skaistākas.

Man ir vairākas hortenziju barošanas iespējas: pirktie līdzekļi un paštaisīts mēslojums. Es parasti tos izmantoju pārmaiņus. Ziedēšanas laikā hortenzijām nepieciešams vairāk fosfora un kālija. Tāpēc es iesaku pilnībā vai daļēji izvairīties no mēslojuma ar augstu slāpekļa saturu, lai novērstu pārmērīgu lapu augšanu, kas kaitē ziedēšanai.

Šī 27 gadus vecā sieviete vienlaikus dzīvo Rīgas dzīvoklī ar trim vīriešiem. Viņa paskaidro kāpēc un kā tas izskatās

Pirmā barošana

1 ēdamkarote citronskābes + 1 ēdamkarote “Kālija monofosfāta”, atšķaidīta 10 litros ūdens. Ja jums ir daudz hortenziju, visērtāk ir pagatavot koncentrētu šķīdumu, un, kad viss izšķīst, pārlejiet 200 litru mucā un samaisiet. Rezultātā iegūstiet lietošanai gatavu šķīdumu lielam skaitam hortenziju.

Otrā barošana

Ja jums patīk barot augus ar pašu gatavotu mēslojumu, tad barojiet ar kefīru.

Sajauciet 0,5 litrus 3,2% tauku kefīra 10 litros silta ūdens un pabarojiet hortenzijas.

Lasi vēl: Es kabačus laistīju ar šo šķīdumu pēc agronoma ieteikuma un tagad novācu lielu ražu

Zem maziem krūmiem nepieciešami apmēram 5 litri gatavā mēslojuma, zem vidējiem – līdz 10 litriem, bet zem pieaugušiem – no viena līdz diviem spaiņiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment