“Ideāli gēni”, raksta fani! Kā izskatās bērns, kurš piedzima Ksenijai un nigēriešu puisim

Vairākkārt novērots, ka jauktu asiņu pāru bērni piedzimst ar neparastu un uzkrītošu izskatu. Tiklīdz vecāki tīklā ievieto savu bērnu fotogrāfijas, visi sāk apbrīnot  mazuļu skaistumu. Apvienojot dažādu tautību vecāku gēnus, bieži tiek iegūti neticami rezultāti.

Protams, katram no vecākiem viņa bērns ir visskaistākais un pārsteidzošākais. Bet kopš sociālo tīklu parādīšanās, bērnu bildes sāk novērtēt ne tikai  ieinteresētās personas, ģimene un tuvākā vide, bet arī cilvēki no malas, kuri nav tā emocionāli saistīti.

Tagad ikviens var apskatīt jūsu fotoattēlu, un jo vairāk viņiem patīk un komentāri, jo lielāka auditorija to redzēs. Tāpēc daudzas mātes, ievietojot savus mazuļus sociālajos tīklos, pat nezina, ka šī bilde var viņus padarīt slavenu visā pasaulē.

Lasi arī: Uzaicināja uz randiņu. Viņa gribēja iet uz dārgu restorānu un uztaisīja lielu rēķinu. Lūk ko izdarīja vīrietis…

Šodien es vēlos runāt ar jums par vienu unikālu meiteni, kuras izskats jau ir iekarojis tīklu. Viņas vecāki ir dzimuši dažādās pasaules malās, un 2014. gadā piedzima topošā Instagram zvaigzne Vivjena. Kad viņas māte izveidoja meitenei lapu, viņa gandrīz nenojauta, ka septiņu gadu vecumā viņai būs 250 tūkstoši abonentu.

 

Vivjenas gēni

Mazā modele dzīvo Itālijā, tieši tur iepazinās viņas vecāki. Viņas māte Ksenija Belousova ir dzimusi Krievijā. Pateicoties viņas talantam un pievilcīgajam izskatam, viņa spēja sasniegt ievērojamu augstumu modeļu biznesā. Ksenija strādāja savā dzimtenē un Amerikā, vēlāk pārcēlās uz Itāliju.

Vivienas tētis ir no Nigērijas, viņš futbolu iecienīja kopš bērnības. Guvis ievērojamus panākumus šajā sporta veidā savā dzimtenē, vīrietis pārcēlās uz Itālijas futbola komandu un sāka tur spēlēt. Veiksmīgais tumšādains sportists iepazinās ar krievu modeli, un viņi uzsāka attiecības.

2014. gadā laimīgam pārim piedizmā mazā Viviena, kura kopš dzimšanas piesaistīja ar savu neparasto izskatu. Meitenei augot, māte viņu nofotografēja un bildes ievietoja Instagram. Meitene ir ne tikai ļoti skaista, bet arī mantojusi no mātes talantu pozēt kameras priekšā.

Gēnu sajaukšana mazo modeli padarīja par lielisku modeli.  Viņa izskatās vairāk kā tētis, taču dažas iezīmes viņa ir mantojusi arī no mātes. Magnētiskas acis, tumša āda un sejas vaibsti piesaista sabiedrības uzmanību.

Visi viņas abonenti ir pārsteigti par Vivjennes skaistumu un prognozē viņai lielu nākotni. Meitene joprojām ir ļoti jauna, tāpēc nav zināms, vai viņa sekos mātes pēdās un vai viņa sāks veidot karjeru modeļu biznesā. Bet tagad viņa kadrā izskatās lieliski.

Pārsteidzoši, ka, neskatoties uz jauno vecumu, viņa ļoti nopietni uzņem attēlus. Katrā fotogrāfijā viņai ir pievilcīgs, bargs izskats. Viņa nemānās kadrā, bet lieliski uzņem veiksmīgas pozas. Uzreiz ir acīmredzams, ka mazulis zina, kā sevi parādīt kameras priekšā.

Lasi arī: Šo meiteni PSRS dēvēja par brīnumbērnu – lūk kā viņas dzīve izvērtusies tagad

Nav zināms, kā jaunās skaistules liktenis attīstīsies tālāk, taču joprojām ir skaidrs, ka viņa spēj pievērst uzmanību savam neparastajam izskatam. Daudzas atzītas  modeles nevar lepoties ar tik lielu abonentu skaitu un pozitīvām atsauksmēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment