Idejas, ko uzdāvināt sievietei 8. martā!

Dāvanas mājām 

Vairumam daiļā dzimuma pārstāvēm mājīgs komforts ir sava veida hobijs. Nelieli suvenīri interjeram var kļūt par patīkamu un noderīgu dāvanu 8. martā. Tie varbūt vāzes konfektēm, ziediem,  pulksteņi, ko pielikt pie sienām, rāmīši fotogrāfijām u. tml. 

Dāvanas dvēselei 

Vecumā jaunām meitenēm un sievietēm, kas nav apgrūtinātas ar mājsaimniecību, nevajadzētu dāvināt traukus un dažādus priekšmetus mājas kārtošanai. Tuvākām draudzenēm un mīļākajām meitenēm vislabāk dāvināt rotaslietas un parfimēriju. 

Dāvanas ķermeņa kopšanai

Praktiski visas dāmas mīl kopt savu ķermeni. Šajā dāvanu kategorijā var sameklēt ne pārāk dārgu sāli un putas vannai, dušas gēlus, eļļas un losjonus ķermenim. Nav vērts dāvināt dezodorantus, krēmus liekā svara nomešanai un krēmus, lai atbrīvotos no celulīta, kā arī ādas atjaunojošās receptes, līdzekļus skūšanām un epilācijai. 

Ēdamās dāvanas 

Mazāk pazīstamākām sievietēm vislabāk uz 8. martu dāvināt šokolādes izstrādājumus. Būtībā katrs vīrietis bez liekām grūtībā var atrast piemērotu konfekšu kasti jebkura sievietei, neatkarīgi no vecuma un sociālā statusa. Īpašai dāmai var pasūtīt apsveikuma torti ar vārda uzrakstu un ar kādu novēlējumu. Taču sievietei, ar kuru vairāk ir saistītas darba lietas – varētu dāvināt garšīgu konfekšu pušķi. 

Dāvanas uz 8. martu aizrautīgām sievietēm 

Labi, ja sieviete ar kaut ko aizraujas. Šajā gadījumā viņai varētu iegādāties kādu dāvanu, kas saistīta ar viņas hobiju. Māksliniecei patiks dažādu otu komplekts vai arī krāsu, taču izšuvējai – speciālu izšūšanas piederumu komplektu. Tagad nav grūti atrast dāvanas jebkuram sieviešu hobijam, taču, lai iegādātos pareizu lietu – vajadzēs nedaudz painteresēties par konkrēto aizraušanās veidu.

 

 

Avots: pozdravok.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!