Iepazīsti Toyota Yaris modeļus

Ekskluzīvā Yaris GRMN veiktspējas hečbeka iedvesmots, jaunais Yaris GR SPORT ienes vēl vairāk sportiska braukšanas prieka Toyota supermini klāstā.

TOYOTA Yaris GRMN

Toyota atgriešanās Pasaules rallija čempionātā 2017. gadā noveda pie uz veiktspēju fokusētā Yaris GRMN izstrādes, kas guva augstu kritiķu novērtējumu un kura 400 eksemplāri tika izpirkti, vēl pirms automobilis sasniedza autosalonus. Jaunais GR SPORT ievieš TOYOTA GAZOO Racing sportisko mantojumu Yaris klāstā, dāvājot patiesi aizraujošu veiktspēju un sportisku stilu.

GRMN iedvesmotās modifikācijas ir koncentrētas piekarē un piešķir automobilim lielisku vadāmību un atsaucīgumu. Tajā izmantoti Sachs Performance amortizatori, līdzīgi tiem, ar kādiem aprīkots GRMN, un monolīts (pretstatā cauruļu) stabilizatora stienis, kas nodrošina papildu stingrību. Melnie 17 collu lietie vieglmetāla diski tiek piedāvāti ekskluzīvi GR SPORT, bet tie ir aprīkoti ar tādām pašām Bridgestone Potenza RE50 205/45R17 riepām kā GRMN modelis. GR SPORT ir pieejams tikai piecu durvju versijā un aprīkots ar Yaris standarta 1,5 litru pašuzlādes hibrīda piedziņu.

TOYOTA YARIS Y20
Toyota godina oriģinālo Yaris, kas pirmoreiz tika izstādīts Parīzes automobiļu izstādē 1998. gadā, par godu sava veiksmīgā B segmenta automobiļa 20 gadu jubilejai ieviešot 2019. gada modeļu klāstā jaunu Y20 aprīkojuma līmeni. Divdesmit gadu un trīs paaudžu laikā Yaris ir kļuvis par stabilu Toyota vislabāk pārdoto modeli Eiropā. Atjaunotais Yaris klāsts, kas pirmoreiz tika atklāts Parīzes automobiļu izstādē, piedāvās jaunu multimediju sistēmu, kas nodrošinās viedtālruņa integrāciju.

Launch Edition Y20 speciālizlaiduma versijas sākotnējais ražošanas apjoms būs 1998 eksemplāri – ar 1998. gada pirmā Yaris zeltīto krāsojumu, kam piešķirts moderns triepiens – divtoņu tumši pelēks jumts. Būs pieejamas standarta un divu toņu krāsojuma versijas, pēdējām apvienojot sudraba krāsas, perlamutra vai melnu virsbūvi ar jaunu tumši pelēku jumta apdari. Eksterjera stilā tiks izmantoti tumši pelēki elementi, izceļot Y20 pārējo Yaris klāstā.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment