Iepazīstiet jauno Opel Corsa – mūsdienīgo un inovatīvo trīsdurvju pilsētas automašīnu

Corsa piesaista ar formīgu un saistošu dizainu. Un, kad izmēģināsiet tās izsmalcināto salonu, jūs vairs nekad negribēsiet izkāpt no tās.

STILS, KRĀSA UN KOMFORTS.

Izceliet savu Corsa ar plašā klāstā pieejamām virsbūves krāsām unsalona apdares iespējām. To īpašu padara augstvērtīgi audumi, maigas, līdzenas virsmas vai dabīgā āda.

IZGAISMOJIET TUMSU.

Ieslēdziet biksenona priekšējos lukturus izcilai redzamībai naktī. Iebūvētās līkumu gaismas palīdz manevrēt. Opel raksturīgās LED dienas braukšanas gaismas garantē, ka jūs pamanīs.

APVIENOJIET SEV TĪKAMO!

Izvēlieties sporta sēdekļus, stūri ar ādas apdari un īpašos 16” vai 17” vieglmetāla diskus. Atrodiet savas krāsu kombinācijas gan iekšpusē, gan ārpusē. Īpašās paketes paredzētas vēl plašākām pielāgošanas iespējām.

IEDVESMOJOTIES NO MOTOSPORTA.

Piešķiriet savai Corsa sportisku stilu ne tikai iekšpusē, bet arī ārpusē. Ar veiktspējīgiem, augstvērtīgiem OPC piederumiem, kas īpaši izstrādāti Corsa automašīnai.

VISPUSĪGA DROŠĪBA.

Ekskluzīvā Opel Eye kamera ir viena no drošākajām un progresīvākajām palīgsistēmām, kāda jebkad iebūvēta automašīnā. Jums par neko nav jāuztraucas.

VIENKĀRŠA AUTOMAŠĪNAS NOVIETOŠANA.

Uzlabotā parkošanās palīgsistēma un atpakaļskata kamera automašīnas novietošanu stāvvietā padara par tīro bērnu spēlīti.

LABĀKA SAVIENOJAMĪBA.

Vienkārša savienošana un brīva runāšana ar universālo multivides sistēmu Intellilink, kas tagad savietojama arī ar Google Android Auto™ vai Apple CarPlay™

APSILDĀMI SĒDEKĻI UN STŪRE.

Izbaudiet apsildāmo sēdekļu, apsildāmās stūres, apsildāmā aizmugurējā loga un spoguļu sniegto baudu. Aizmirstiet par ledus skrāpēšanu vai kondensāta slaucīšanu–ThermaTec vējstikls sasilst pats.

VIEGLA IEKRAUŠANA.

Sports, iepirkšanās, brīvdienas… Jūsu Corsa ir ļoti daudzpusīga. Tās augstumā regulējamā bagāžas nodalījuma grīda ir viegli izmantojama un ātri pielāgojama netradicionālas formas bagāžai.

DINAMISKA VADĪBA.

Baudiet izcilu komfortu un precīzu vadāmību. Corsa piekare ievērojami samazina troksni, vibrācijas un lieliski apslāpē ceļa nelīdzenumus. Papildaprīkojumā pieejamāsporta šasija uzlabo automašīnas dinamiku vēl vairāk.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment