Nežēlīgs pāris iesloga garīgi slimu sievieti uz 8 gadiem istabā, kur darīja ar viņu ŠO

Kīts Beikers (61) un viņa sieva Karolīna (56) astoņus gadus savās mājās turēja ieslēgtu garīgi slimu sievieti izvarošanas nolūkiem. Kīts izvaroja viņu gan pats, gan arī ļāva to darīt saviem draugiem. Kaimiņi bieži esot redzējuši nepazīstamus vīriešus nākam uz mājām.

Pāri policijai nodeva Kīta mīļākā, jo apvainojās par to, ka Kīts kļuva vardarbīgs pret viņu un pāris reizes iekaustīja. Viņa pastāstīja lielāko daļu par tur notiekošo. Kīts ar sievu pašlaik ir apcietināti un zaudējuši savas iespējas pēc iznākšanas no cietuma strādāt sociālā darbinieka profesijā. Kītam tika piespriesti 15 gadi cietumā, taču viņa sievai 3.

Lasi vēl: “Nogaliniet viņu vai nogrieziet kāju, lai vairs neaizbēg!” Taču šai sievietei tomēr izdevās

Izmeklēšanas gaitā atklājās, ka Kīts ar sievu bija ne tikai pakļāvuši garīgi slimo sievieti izvarošanai, bet arī filmējuši izvarošanas gadījumus, taču nav noskaidrots, kur viņi šos video materiālus ir izmantojuši. Kīts ir iebaidījis garīgi slimo sievieti tik ļoti, ka policijai ierodoties, viņai bija bail pamest to elles māju.

Toties pēc ārsta izmeklējumiem atklājās, ka garīgi slimā sieviete ir absolūti novārdzināta, un viņas garīgais stāvoklis ir manāmi pasliktinājies. Viņa sver vien nieka 38 kilogramus, un viņas mutē ir palicis vairs viens vesels zobs, kas sasaucas ar Kīta mīļākās stāstīto par to, ka sievietei tika dotas šokolādes konfektes par “labu uzvedību”.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment