Iespaidīgie salāti “Mans ģenerālis”

Tiem, kas meklē jauns ēdienu receptes, vajadzētu pagatavot salātus ar nosaukumu “Mans ģenerālis”. To garša nedaudz atgādina pazīstamo “Siļķi kažokā”, tikai to gatavo nevis ar zivīm, bet gan ar gaļu.

Vārīti kartupeļi ir maigi un krēmīgi, un bietes piešķir vieglu saldumu un zemišķu aromātu. Šo sastāvdaļu garšas ir neitrālas un viegli kombinējamas ar citām sastāvdaļām un dažādām mērcēm. Tas ļauj veidot harmonisku garšu buķeti, kurā neviena sastāvdaļa nepārspēj citas.

Bietes ar savu dziļo, spilgto sarkano vai purpursarkano krāsu piešķir kārtainajiem salātiem vizuālu akcentu, savukārt kartupeļi piešķir gaišāku, neitrālu kārtu, kas vizuāli izceļ pārējās sastāvdaļas. Šī krāsu kontrasta dēļ salāti izskatās pievilcīgi un svinīgi.

Pieci laimīgu attiecību noslēpumi

Precīzas sastāvdaļas salātiem atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt paagatavošanai soli pa solim!

 

Salātu pagatavošanas gaita

Sāciet ar sastāvdaļu sagatavošanu. Vāriet liellopu gaļu līdz tā ir mīksta, atdzesējiet un smalki sagrieziet vai saplūkājiet gabaliņos.

Atsevišķi uzvāriet kartupeļus un bietes, līdz tie ir mīksti, tad nomizojiet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Vāriet olas līdz tās ir cieti novārītas, pēc tam atdzesējiet, nomizojiet un sarīvējiet. Sarīvējiet sieru uz rupjās rīves.

Izvēlieties dziļāku salātu bļodu vai šķīvi un uzsāciet kārtošanu kārtās: 1. kārta: liellopu gaļa. Vienmērīgi sadaliet un nedaudz pārkaisiet ar sāli un pipariem pēc garšas. Pārklājiet ar plānu kārtu majonēzes.

2.kārta: kartupeļi. Izklājiet kartupeļus uz liellopu kārtas, viegli piespiediet un pārklājiet ar majonēzi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment