Iespējams, labākie kārtainie salāti svētku galdam. Neparasta sastāvdaļu kombinācija, vareni gards rezultāts!

 

Pagatavošana:

Bietes novārām vai izcepam cepeškrāsnī, pēc tam sarīvējam uz rupjas rīves. Arī gurķiem izmantojam rupjo rīvi. Nolejam lieko šķidrumu.

Salātu garšīguma galvenais noslēpums ir gurķos. Dārzeņiem jābūt konservētiem, bet jāņem vērā, ka mucās sālītos gurķus nevajadzētu izmantot.

Mītiem apvīta diena: Nedariet šo 9.jūlijā un tad pilnīgi visas problēmas un likstas apies jūs

Sagatavotās sastāvdaļas liekam salātu bļodā, pievienojam ķiplokus, kas izlaisti caur presi. Pievienojam vienu karoti majonēzes un samaisām. Izlīdzinām pa bļodas dibenu, veidojot salātu pirmo kārtu.

Atveram zivju konservus.

Es izmantoju sairu savā sulā, bet tikpat labi derēs arī rozā lasis, sardīnes vai tuncis.

Nolejam šķidrumu un ar dakšiņu samīcām kārbas saturu. Veidojam otro salātu kārtu.

Pēc tam pa divām diagonālēm uzspiežam vairākas majonēzes līnijas, iegūstam “sietiņu”. Olas sarīvējam uz rupjās rīves. Ieklājam trešo salātu kārtu. Virsū atkal izveidojam majonēzes “sietiņu”.

Smalki sagriežam dilles. Dekorējam salātus ar sagatavotajiem zaļumiem.

Maltīte ir gatava! Tā ir lieliski piemērota svētku galdam vai ģimenes vakariņām. Labu apetīti!

Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar šo burvīgo un ātri pagatavojamo recepti sociālajos tīklos!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment