Iespējams, trakākā viesnīca pasaulē – FOTO gan no iekšpuses, gan ārpuses ir iespaidīgi

Viesnīca tiem, kam patīk pakutināt sev nervus: ja jūs nebaida rūsējošā platforma okeāna vidū, kas mudž no haizivīm, tad atpūta šeit ir domāta tieši jums

Bijusī krasta apsardzes stacija – bāka Frying Pan Shoals – atrodas 50 kilometrus no Ziemeļkarolīnas krastiem. Pirms gandrīz sešdesmit gadiem uzbūvētā platforma stāvēja neizmantota un gandrīz sabruka, līdz to savā aizgādnībā pārņēma programmatūras pārdevējs no Šarlotes – Ričards Nils.

Lasi arī: Andžela Perla nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām oktobris paies zem laimīgās zvaigznes

Vīrietis iztērēja 85 000 USD platformas iegādei un gandrīz tikpat daudz tās atjaunošanai, lai gan vieta joprojām ir nepilnīga. Lai kaut nedaudz nopelnītu, viņš stacijā atvēra sava veida viesnīcu, kurā ir tikai 8 istabas.

Pavadīt šeit nedēļas nogali maksā 500 USD, neiekļaujot transportu, lai nokļūtu līdz platformai. No ērtībām viesnīcai ir tikai koplietošanas virtuve, ēdamistaba, dušas telpa, tualete un atpūtas zona. Brokastis ir iekļautas cenā, taču tās jums būs jāsagatavo pašiem.

Viesnīcas “odziņa” – jūs atrodaties tik tuvu okeānam cik vien iespējams. No platformas jūs varat doties nirt ar akvalangu vai makšķerēt. Stacija atrodas blakus koraļļu rifam, tāpēc jūras iemītnieki, ieskaitot haizivis, šajā vietā ir lielos daudzumos.

Tiem, kas vairāk pieraduši pavadīt brīvo laiku uz sauszemes, patiks šaušana pa māla traukiem vai golfs ar bioloģiski noārdāmām bumbiņām.

Bet, protams, šai vietai ir viens liels trūkums. Viļņu laikā stacija stipri šūpojas. Un nesagatavotam cilvēkam skats zem kājām – trakojošs okeāns – rada ne tās patīkamākās sajūtas.

Lasi arī: Tests: dzīvnieks, kuru pirmo pamanīsi attēlā, atklās tavu patieso būtību un tavas dominējošās īpašības

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment