Ievācies dzīvot kopā ar otru pusīti? Lūk, kā saglabāt attiecībās romantiku!

Sagatavo viņai vannu

1Kurai sievietei gan nepatīk pēc garas darbadienas relaksēties , un tā ir viena no romantiskākajām vietām jūsu mājvietā. Pavisam labā gadījumā viņa aicinās tevi sev pievienoties, un kas var būt labāks par to!

Uzdāvini viņai apakšveļu

Tā ir viena no labākajām dāvanām, ko vīrietis var pasniegt savai sievietei – viņa jutīsies seksīga un pievilcīga, to nēsājot. Nevajag iegādāties neko piedauzīgu – vienkārši kaut ko skaistu un seksīgu. 

1

Masāža

Vīrieši bieži atsaka savām sievietēm, kad viņas jautā pēc masāžas. Un nepareizi dara – masāža ir erotiska, romantiska, jutekliska pieskaršanās, kas tikai nostiprina jūsu saikni. Ja vēlies, lai jūsu seksuālā dzīve ir uz urrā, tad labāk šad tad uztaisi viņai kārtīgu masāžu.

Sagatavo viņai uz darbu pusdienas

Kas var būt labāks par rūpju izrādīšanu? Šāds žests parādīs, ka viņa tev ļoti rūp, ka vēlies, lai arī tad, kad neesi viņai blakus, vēlies, lai viņa jūtas labi, ir paēdusi un laimīga. Paēdusi sieviete – laimīga sieviete.

Attēlu rezultāti vaicājumam “women eating gif”

Lasi vēl: Atklāts! Kad sievietēm vairāk patīk romantika

Pasūtiet vakariņas

Dažkārt var pasūtīt vakariņas uz mājām, lai abi varat paslinko un lai jums nav jātaisa ēst pašiem. Pasūti vakariņas no viņas mīļākās ēstuves un pie kādas labas filmas pabaudiet maltīti!

Brokastis gultā

Un kas kait kādā sestdienas rītā sagatavot viņai brokastis gultā? Karsta, smaržīga kafija un mīļākā rīta maltīte – tu nevari dienu iesākt vēl labāk.

Protams, atceries, ka nav tā, ka tev viņa visu laiku ir jālutina – tu vienkārši vari attiecības ievirzīt šādā gulsnē – ja viņa jutīsies laimīga, viņa tev atdarīs ar to pašu, un jūs abi varēsiet baudīt savas attiecības, kurās būs daudz mazāk strīdu un vairāk patīkamu brīžu.

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment