Ir trakāk, nekā tu domā: 14 dulli fakti par Krieviju

1002

Pēdējā laikā ziņās arvien vairāk jauna uzzinām par Krieviju un tās prezidenta izgājieniem.

Tā patiešām ir savāda valsts. Šeit piedāvājam vēl dažus patiesi dīvainus faktus par Krieviju, kurus tu, visticamāk, dzirdēsi pirmo reizi.

Uzzini, kāpēc mūsu tuvie kaimiņi ir vēl dullāki, tev šķiet.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Agris</cite>

    Es nezinu, kurš bija tas gudrītis, kurš šo izvilkumu ir sataisijis, bet tā ir tīrākā propoganda un vienas nācijas nīsšanas uzspiezša. Izlasiet, un iedziļinieties, kaut vai, pēc punktiem. Ir punkti, kas neatbilst patiesībai, ir punkts, par, kuru būtu jāpriecājas! Kā zināms, ja dzimst vairāk puikas, tad tas – uz karu. Vairāk sievietes? Un, kā interpretēts? Itkā latviešu zeltenes nevēlētos pagulties zem ārzemnieka? Katra otrā, vai trešā. Vēl un vēl, pēc punktiem! Skatieties, kad beigsies, Latvijas Valsts atvērto durvju diena, ka neiznāk paklanīties, tam pašam krievam? Nolēca no piektā stāva, uzkāpa atpakaļ, un nolēca atkal. Tikai Latvijas DESANTNIEKI, mācību laikā, var noslīkt Daugavā! Dzīvot pie jūras, un nav jūras kājinieku. Aizdomājieties…

  • <cite class="fn">Agris</cite>

    Es nezinu, kurš bija tas gudrītis, kurš šo izvilkumu ir sataisijis, bet tā ir tīrākā propoganda un vienas nācijas nīsšanas uzspiezša. Izlasiet, un iedziļinieties, kaut vai, pēc punktiem. Ir punkti, kas neatbilst patiesībai, ir punkts, par, kuru būtu jāpriecājas! Kā zināms, ja dzimst vairāk puikas, tad tas – uz karu. Vairāk sievietes? Un, kā interpretēts? Itkā latviešu zeltenes nevēlētos pagulties zem ārzemnieka? Katra otrā, vai trešā. Vēl un vēl, pēc punktiem! Skatieties, kad beigsies, Latvijas Valsts atvērto durvju diena, ka neiznāk paklanīties, tam pašam krievam? Nolēca no piektā stāva, uzkāpa atpakaļ, un nolēca atkal. Tikai Latvijas DESANTNIEKI, mācību laikā, var noslīkt Daugavā! Dzīvot pie jūras, un nav jūras kājinieku. Aizdomājieties…Viņi vismaz nemaina, savu pareizticību, uz musulmanisma, islāma , atvērto durvju, dienu.

  • <cite class="fn">nīsšanas uzspiezša</cite>

    Ņil, netrako, ierauj nervostrong.

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Vai tiešām vienreiz nevar beigt rakstīt tās muļķības par krieviem. Paskatāties paši uz sevi un uz saviem kaimiņiem, ieraudzīsiet vēl baisākus skatus. Kam šī propaganda ir vajadzīga???

  • <cite class="fn">AAA</cite>

    15 Interneta mīti, savākti vienā vietā, un no tās pārtulkoti latviski 😀
    Mjā… varu tikai pakomentēt dažus apgalvojumus. 2) Ne tikai krievu valodā ir vārds “запой”, pārbaudiet ar Google Translator. Angļu valodā tam ir daudz sinonīmi, vācu Trunksucht to pašu nozīmē, un, kaut arī latviešiem tāda vārda nav, viņi tīri labi prot nodzerties. 3) Par Ļeņinu un Staļinu uz cičiem varu pateikt to, ka tikai zeki domāja, ka sargi nešaus. Sargiem bija pie dirsas, šāva visiem, kas mēģināja aizbēgt. Mīts aizgāja tautās, apauga ar izdomājumiem. 4) Nav ar likumu aizliegri emo. Emo tiek pielīdzināti skinhediem, futbola fanātiem, un apmira dabīgā nāvē pirms kādiem 10 gadiem, tagad tie ir pārgājuši uz citām subkultūras divīzijām. 5) Krievijai lielāka teritorija par Plutonu? Nu i kas, toties ASV teritorija ir krietni vien mazāka par Krieviju. Tas amerikāņiem ļoti nepatīk, tāpēc tie ļoti gribētu sākt jaunu karu un saspridzināt Krieviju lupatās. Vēlams bez radioaktīvo un bioloģisko ieroču pielietošanas, lai pēcāk varētu sagrābt Krievijas teritorijas. Kuras, kā jau tagad zinam, ir lielākas par Plutonu un arī ASV teritorijām…

    • <cite class="fn">AAA</cite>

      6) Vecīt, Tu vēl Zimbabvē neesi bijis, kur Robčikam Mugabem pieder absolūti VISS! 7) Tas kuģis nav manīts kopš 2013 gada, un ziņas par tā eksistenci periodiski uzpeld kārtējo mītu veidā. Es domāju, ka būs noslīcis pirms 3 gadiem. Kā domājat jūs?… 8) Krievijā sieviešu (dzīvu sieviešu) ir vairāk tikai tāpēc, ka tās dzīvo ilgāk par krievu vīriešiem. Pirmkārt, ievērojams krievu puišeļu procents nomirst jauni, jo mīl ekstrēmu dzīvesveidu; otrkārt, dzīves ilgums vīriešiem Krievijā ir mazāks, nekā sievietēm Krievijā. Tā arī eksistē tas sieviešu pārpalikums. Loģiski, ka pāri palikušām sievietēm ir kaut kur citur jāapvīrojas. Galvenais, lai krievu sieviete sevi pārliecina – jā, šitais vīrs man ir labākais visā pasaulē, tad no viņām iznāk labas sievas. 9)Krievu advokāti daudz ko draud. Nu i kas? Raug, advokāts Magņickis kaut ko atmaskot tur draudēja – nomira kā varonis, cietuma kamerā. A vēl Krievijas cietumos slikti baro, un zooparkos plēsoņām nedod gaļu! 10) Nevis netika uzskatīts par bezalkoholisku, bet gan netika aplikts ar nodokli alkoholiskajiem dzērieniem. Redzat, kur atšķirība? 11) un 12) – neredzu jēgu komentēt, nu atrodas Aļaska 4 km, nu, apdzisa Olimpiskā uguns – kas par to? 13) Ja Krievijas skolotāji ņēma samaksu vodkā un cīsiņos, tātad viss kārtībā. Citādi būtu jāņem papīrnaudā, par kuru neko nenopirktu. 14) Neesmu spēlējis CoD, tāpēc nekomentēšu. Dzirdēju baumas, ka CoD esot pat Rīgas lidostas teritorija, kur jākaro?

      Nu, apmēram tā. Piekusu rakstot un rakņājoties pa netu ar Google-s laipnu palīdzību 😀

Leave a Comment