Ir vērts nopirkt loterijas biļeti! Pazīstamā eksperte Tamāra Globa 3 Zvaigžņu zīmēm jūlija nogalē sola neticamus panākumus un bagātību

Arī Lauvām Globa sola ļoti labas pārmaiņas dzīvē. Veiksme pavadīšot viņus visās lietās, kas saistītas ar intelektuālo darbību, kā arī – ar ceļojumiem.

Turklāt gaidāmi arī finansiāli panākumi, tāpēc noteikti esot vērts noriskēt un nopirkt arī loterijas biļeti. Tāpat Lauvām veiksies visā, kas saistīts ar pašu talantiem, jo esot jārēķinās, ka jūlija beigās Lauvas nonāks uzmanības centrā un varēs kļūt pamanīti.

Foto – Pexels

Lauvas ir pašpārliecinātas, entuziastiskas un dāsnas personības. Viņi izceļas ar savu harizmu un dabisko līdera dabu, bieži vien pievēršot apkārtējo uzmanību. Lauvām patīk būt uzmanības centrā un viņi bieži vien ir kompānijas dvēsele. Viņi ir radoši un aizrautīgi, ar spēcīgu vēlmi izpaust sevi un radīt kaut ko nozīmīgu.

 

Tāpat veiksmi eksperte sola arī Svariem, runājot par jūlija beigu periodu, viņa norāda: “Šis ir svarīgs mēnesis visiem Svaru zīmē dzimušajiem – jo tieši šajā laikā tiek veidots viņu nākotnes pamats.

Jāatceras arī par saviem draugiem un radiniekiem, jo tieši viņi būs tie, kas jums dos ļoti labus un noderīgus padomus.”

Turklāt, kā uzskata Tamāra Globa, Svariem gaidāmas arī kādas jaunas, aizraujošas iepazīšanās, kas vainagosies ar ilgstošu draudzību un lielisku sadarbību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment