Īsā laikā KOOL Latvija atver jau otro degvielas uzpildes staciju Rīgā

Paplašinot savu degvielas uzpildes staciju (DUS) un ērtas iepirkšanās veikalu tīklu, “KOOL Latvija” atvēris vēl vienu jauna koncepta DUS ar veikalu Rīgā, Dzelzavas ielā 36. Papildus sešām jau esošajām vietām “KOOL Latvija” drīzumā plāno atvērt DUS un veikalus arī Jelgavā, uz Rīgas apvedceļa pie Piņķiem un Dārzciema ielā Rīgā.

“Kopš pirmās degvielas uzpildes stacijas un veikala atvēršanas Augšlīgatnē 2017. gada septembrī, esam pierādījuši sevi kā konkurētspējīgu tirgus dalībnieku, kas spēj piedāvāt labu nozares vietējo alternatīvu, kā arī nodrošina lielisku klientu pieredzi. Pie mums var ne tikai uzpildīt degvielu, bet arī ērti iegādāties visu ceļā nepieciešamāko un garšīgi paēst, turklāt visas uzkodas gatavojam no kvalitatīvām, rūpīgi izvēlētām vietējā ražojuma izejvielām,” stāsta “KOOL Latvija” valdes loceklis Sandis Šteins. “Esam vietējais uzņēmējs visās nozīmēs – “KOOL Latvija” DUS celtniecību veic Latvijas uzņēmumi, mūsu veikalu būvniecībā un iekārtošanā tiek izmantoti vietējie izejmateriāli un mēbeles. Uzpildot degvielu “KOOL Latvija”, iztērētā nauda paliek tepat Latvijā, tā palīdzot veicināt vietējo uzņēmumu un ražotāju attīstību,” skaidro S. Šteins.

“KOOL Latvija” ērtas iepirkšanās veikalā pieejamas nepieciešamākās sadzīves un auto preces, bet īpašs lepnums ir uzkodas no vietējām izejvielām, piemēram, burgeri ar brieža, vistas un liellopa gaļu, īpašās “KOOL” desiņas hotdogos, mozzarella burgeris veģetāriešiem un frī kartupeļi, kas gatavoti no svaigiem vietējo zemnieku kartupeļiem nevis saldētiem un importētiem. Iecienīti ir pēc īpašas receptes gatavotie “KOOL” ķiploku grauzdiņi, kurus tāpat kā frī kartupeļus var ērti paņemt līdzi glāzītē un ielikt automašīnas dzērienu nodalījumā, lai notiesātu pa ceļam.

“Brokastotājus palutināsim ar karstmaizēm, ko sakomplektējam un pagatavojam acu priekšā, svaigi ceptām smalkmaizītēm un gardajām portugāļu olu krēma kūciņām pasteis de nata. Jaunajā galvaspilsētas DUS Dzelzavas ielā 36, kas atrodas līdzās veikalam “Minska”, būs pieejamas arī svaigi spiestas sulas,” stāsta “KOOL Latvija” mārketinga vadītāja Austra Jāvalde. Lai nebūtu jāstāv rindā un jāgaida, kamēr pasūtījums top, svaigi gatavoti “KOOL” burgeri siltumvitrīnās pieejami jau uzreiz. “Mums ir svarīgi, lai viss būtu svaigs un garšīgs, tāpēc, piemēram, desiņas hotdogiem cepam uz lavas akmeņiem. Tāpat lepojamies ar brīnišķīgu Milānā grauzdētu kafiju,” piebilst Jāvalde.

“KOOL Latvija” dibināts 2016. gada oktobrī, sadarbojoties privātajiem investoriem un “ZGI-3” alternatīvo ieguldījumu fondam, lai radītu un attīstītu jaunu degvielas uzpildes tīklu Latvijā. 2018. gada nogalē par nozīmīgu “KOOL Latvija” kapitāldaļu turētāju kļuva “BaltCap Izaugsmes Fonds” (“BaltCap Growth Fund”), iegādājoties aptuveni 30% uzņēmuma kapitāldaļu. Pirmā uzpildes stacija tika atvērta 2017. gada septembrī. Šobrīd atvērtas jau 6 “KOOL Latvija” degvielas uzpildes stacijas un konceptveikali Rīgā, Ādažos, Sauriešos, Līgatnē un Valmierā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment