Īsta princese – pieaugusī Pugačovas un Galkina meita pārsteidza ar savu šarmu fotogrāfijā

Maksims Galkins un Alla Pugačova kopā audzina divus bērnus –  Gariju un  Ļizu.

Neskatoties uz to, ka zvaigžņu vecāku mantiniekus dzemdēja surogātmāte, kuras identitāte joprojām nav zināma, bērni jau no mazotnes ir neparasti līdzīgi saviem vecākiem. Zīmīgi, ka to atzīst gan Pugačovas un Galkina fani, gan kritiķi.

Dvīņi Liza un Garijs izaug par tik harizmātiskiem un izciliem bērniem, ka viņiem jau ir veselas fanu armijas. Jo īpaši Ļizas Galkinas cienītāji pat izveidojuši mazās zvaigznes fanu lapu Instagram. Nesen konta abonenti ieguva un publicēja svaigu 10 gadus vecās Lizas fotogrāfiju.

Meitene pārliecinoši un prasmīgi pozēja kamerai uz tirkīza jūras virsmas fona.

Lasi vēl: Kabači ziemai: recepte no manas vīramātes (30 gadu laikā viņa ne reizi nav izmēģinājusi citas marinētu kabaču receptes)

Liza mākslinieciski nolika savu pussaliekto kāju uz priekšu, ļāva saviem krāšņajiem blondajiem matiem karāties pār vienu plecu un izskatījās pārsteidzoši pieaugusi.

Vai ir obligāti atstāt tējas naudu restorānā; un cik daudz?

Allas Pugačovas un Maksima Galkina meita.

Ļoti skaista meitene, nobriedusi un ļoti gudra! Tik brīnišķīgi vecāki un labi bērni! Bet tie vēl nav paši galvenie jaunumi.

Kad pirmo reizi pagaršoju salātus pēc šīs receptes, nožēloju, ka pagatavoju tik maz

Gan Maksima, gan Ļizas kontos nopublicēti video arī no Jūrmalas, un citiem piedzīvojumiem. Plus bilde, kurā var redzēt izcili redzēt, cik ļoti Ļiza tagad izaugusi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment