Piecas populārākās cilvēku nožēlas uz nāves gultas

izlasi-pirms-ir-par-velu-piecas-cilveku-popularakas-nozelas-uz-naves-gultas_pKyaO9Yo

Kāda medmāsa atklājusi savu pieredzi, aprūpējot pacientus viņu nāves gultās.

Pavadot kopā ar daudziem cilvēkiem viņu dzīvju pēdējās dienas un nedēļas, medmāsa jautājusi, ko viņi savā dzīvē nožēlo vai gribētu mainīt. Viss tas dzirdētais viņu pārsteidza.

It īpaši tādēļ, ka vairums pacientu sacīja vienas un tās pašas lietas. Māsa nolēma padalīties ar populārākajām mirstošo nožēlām, lai tiem, kuri vēl ir pie labas veselības, būtu iespēja no tām izvairīties.

 

1. Es vēlos, kaut būtu bijis pietiekami drosmīgs, lai dzīvotu tādu dzīvi, kādu patiesi vēlējos, nevis tādu, kādu no manis sagaidīja citi.

Šī bija vispopulārākā nožēla. Kad cilvēki aptver, ka dzīve ir gandrīz beigusies, viņi aptver, cik daudz sapņu palikuši nepiepildīti. Un lielākā daļa no tiem – nepareizi izdarītu izvēļu dēļ vai arī tāpēc, ka drosmes trūkums nav ļāvis izmantot visas iespējas. Tāpēc, ka cilvēki centušies patikt citiem, iederēties, ieklausīties gudros padomos, kas nesaskan ar viņu pašu sirdsbalsi.

Lasi arī: Pāris divu stundu laikā nomirst no Korona vīrusa – viņi bija precējušies 60 gadus

Ir svarīgi tiekties pēc saviem sapņiem, kamēr tev vēl ir laba veselība. Kad tās vairs nebūs, tu sapratīsi, cik daudz esi palaidis garām, taču būs jau par vēlu.

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējās lietas

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    Nelaimīgie cilvēki, dzīvo citiem!

  • <cite class="fn">vika</cite>

    Tik tiesam pec rakstita kads macetu aptvert un saprast pasam savu dzives jegu…ja dazreiz es aizdomajos par so to ko varbut kadreiz izdosies panakt un mainit,bet tomer man tacu viss vel ir prieksa…kautgan neviens mes nezinam,kad mes varam nomirt.tapec es saku vienu,lai Dievs stav man blakus…

Leave a Comment