Izrādās, ka visu mūžu esmu nepareizi lietojusi ķiplokus: pastāstīšu, ko darīju nepareizi

Un kāpēc es to iepriekš nezināju, es palaidu garām tik daudz priekšrocību! Mēs visi zinām, ka ķiploki ir ļoti veselīgs dārzenis, un ir ieteicams to iekļaut savā regulārajā uzturā.

Daudzi cilvēki ķiplokus regulāri neēd tikai dēļ darba, saziņas ar cilvēkiem dēļ, un uztraucas, ka elpa nebūs īpaši patīkama smaka. Patiesībā velti!  Pastāstīšu par patiesi strādājošu, un galvenais – ļoti vienkāršu un ātru veidu, kā dažu minūšu laikā atbrīvoties no ķiploku smaržas.

Es daudz pievienoju ķiplokus dažādiem ēdieniem, bet joprojām neizmetu ķiploku mizas. Tas ir arī ļoti noderīgas, un tam ir dažādi pielietojumi. Šodien padalīšos ar vienu no tiem: ņemu gabaliņu ķiploku mizas un aplej ar vienu litru verdoša ūdens.

 

Kad viedtālrunis izplata visbīstamāko starojumu – atbild zinātnieki

Es parasti to daru vakarā un atstāju šo infūziju līdz rītam.

Kā to lietot: vispirms izkāš. Tad izmazgāju matus kā parasti, un pašās beigās izskaloju ar šo uzlējumu. Rezultātā mati ir zīdaināki, spīdīgāki, un pats galvenais, šis vienkāršais līdzeklis palīdz arī pret blaugznām. Ja nezinājāt, izmēģiniet to. Uzlabojas matu kvalitāte.

Es arī neizmetu sīpolu mizas, tām ir tik daudz pielietojuma.

Ķiploki ir bagāti ar alicīnu.  Alicīns ir organisks savienojums, kas atrodams ķiplokos. Šeit mēs iegūstam pašu ķiploku specifisko smaržu. Alicīnam piemīt daudz labuma. Faktiski tieši tāpēc ķiploki ir noderīgi.

Bet ir viena nianse, par kuru nez kāpēc neviens nerunā… Ja ķiploku vienkārši apēdīsi vai sasmalcināsi un uzreiz pievienosi kādam ēdienam, gūsim niecīgu labumu!

Lasi vēl: ” Naudas lietus” 2024. gada novembra beigas 4 zvaigžņu zīmēm nesīs finansiālu veiksmi

Lieta tāda, ka alicīns sāk izdalīties tikai tad, kad ķiploki ir mehāniski bojāti.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Leave a Comment