Izrādās, ka visu mūžu esmu nepareizi lietojusi ķiplokus: pastāstīšu, ko darīju nepareizi

 

Un, lai ķiploki būtu pēc iespējas izdevīgāki, jums tas jādara: nospiediet naža asmeni uz ķiploka, sagrieziet to un atstājiet uz desmit minūtēm. Un tikai tad sāc ēst. Tieši šajā brīdī mēs saņemsim maksimālo alicīna daudzumu un attiecīgi ķiploku priekšrocības. Es visu mūžu nepareizi ēdu ķiplokus… Vai varat iedomāties, cik lielu labumu mēs zaudējam!?

Ķiplokus raudzēju arī mājās, tā kļūst lietderīgāk. Tas nav grūti. Zemāk esošajā fotoattēlā var redzēt fermentācijas procesa sākumu.

Ceru, ka tagad arī jūs ēdīsiet ķiplokus ar maksimālu labumu jūsu veselībai.

Un tomēr nevajadzētu ķiplokus likt vidū vai gatavošanas sākumā augstas temperatūras ietekmē, ķiplokā paliks maz noderīgu. Sasmalcinātu ķiploku labāk pievienot jau sagatavotam ēdienam.

Un tagad, kā solīts: kā atbrīvoties no spēcīgās ķiploku smakas no mutes?

Tas ir vienkārši! Kad esat ēdis ķiplokus, paņemiet pāris krustnagliņas un labi sakošļājiet. Krustnagliņu smarža atbrīvos jūs no spēcīgās ķiploku smaržas. Pārbaudīts vairāk nekā vienu reizi. Metode ir efektīva.

Kāpēc nedrīkst aizdzīt klaigājošu vārnu – izplatīta kļūda, ko daudzi pieļauj

Nu, vai zinājāt šos trikus par pašu ķiploku un to, kā atbrīvoties no ķiploku smakas no mutes?

Leave a Comment