Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē un noskaidro, kas nedod mieru tavai dvēselei

 

Tēlaini izsakoties, mēs visi sazināmies ar ārējo pasauli caur savas dvēseles logu. Bet, ja mēs ieskatīsimies savā mazajā lodziņā, mēs varēsim atklāt par sevi pārsteidzošus noslēpumus. Dažos no tiem mēs pat paši sevi nevaram atzīties!

Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē, un tas atklās, kas nedod mieru tavai dvēselei!

Paskatīsimies atbildes:

 

Logs Nr.1

Tu bieži izjūti vilšanos. Tu esi atklāts un draudzīgs cilvēks, tāpēc bieži uzticies cilvēkiem, kuriem nevajag uzticēties. Tev pat reizēm nākas vilties tuvos cilvēkos.

Tu jūti, ka daudzos gadījumos būtu labāk dzīvot uz neapdzīvotas salas, kur tev nevajadzētu saskarties ar lielu daudzumu ļauniem, zemiskiem un melīgiem cilvēkiem.

Diemžēl tu nevari zināt, kam tu vari uzticēties, tāpēc vilšanās ir neizbēgama. Bet neuztraucies, vienkārši katru reizi domā par to, cik tu esi atšķirīgs no šiem nelietīgajiem cilvēkiem!

 

Logs Nr.2

Tavu dvēseli nomāc iztukšošanās sajūta. Pateicoties tavai neticami labsirdīgajai sirdij, tu vienmēr esi gatavs palīdzēt citiem. Bez šaubām un domāšanas. Ja kāds no tavas apkārtnes nonāks nelaimē, tu būsi pirmais, kurš dosies palīgā.

Vienmēr atrodas kāds, kam ir problēmas, bet tas nenozīmē, ka tev tās ir jāatrisina viņu vietā. Turklāt, kad tev ir nepieciešama palīdzība, ļoti nedaudzi un ļoti nelabprāt atbild tev ar to pašu, ko tu dari viņu labā. Kā saka, “nevilks jau svešu krustu”.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras teju vienmēr sasniedz visu, ko vēlas

Mēs zinām, ka tev ir grūti atteikt citiem un tas ir absolūti pret tavu dabu, bet iemācies beidzot teikt “NĒ”!

 

Logs Nr.3

Tavu dvēseli moka zaudējums. Tu atkal un atkal atgriezies pagātnē, pārdzīvojot tos mirkļus, kad tev vēl bija tas, kas tagad pietrūkst. Tavu dzīvi nomāc tas fakts, ka tu nevari šo pagātni atlaist.

Katrs aizgājušais cilvēks ir smags zaudējums dzīvē, bet tas jo īpaši spēcīgi ietekmē tevi. Sāpes, kuras grauž no iekšienes, atstāj pēdas uz tavu ikdienas dzīvi un tu arvien mazāk pamani dzīves skaistumu.

Atver savu dvēseles logu un ielaid nedaudz saules gaismas, tu ieraudzīsi, ka tavas atmiņas arī iegūs jaunas krāsas. Lai smaida ne tikai tava seja, bet arī dvēsele!

 

Logs Nr.4

Tavu dvēseli moka trauksme, lai arī no malas skatoties tev viss ir kārtībā. Tas, kas norisinās tavos dvēseles dziļumos, ir grūti savienojams ar tavu labsirdīgo un jautro darbu.

Aizvainojums, kuru tu izjuti, ir daudz spēcīgāks nekā tu ārēji parādi. Tas atkal un atkal atgriežas tavā galvā, tas ietekmē tavu ikdienas dzīvi, pat ja tu mēģini to paturēt noslēpumā.

Bailes no tā, ka tas varētu atkal notikt, nemitīgi atrodas tevī, tāpēc arī tu nevari dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Brūces tavā dvēselē slikti dzīst, un pēc tām paliek rētas. Pacenties izmainīt savu dzīvi, jo tā būs daudz vieglāk pārciest sāpes.

 

Logs Nr.5

Tev traucē pārliecībās trūkums par sevi. “Es esmu nepietiekami labs, nepietiekami skaists, nepietiekami gudrs…” tu atkārto šo mantru katru dienu, un tas ietekmē tavu dzīvi.

Un tas, ko tu apliecini, patiešām notiks, jo, ja tev nav pārliecības par sevi, visticamāk, tu nevarēsi gūt panākumus. Tu jūties, ka esi sliktāks par citiem, lai gan tas neizpaužas tavā uzvedībā, jo tu veikli maskējies.

Paskaties uz sevi spogulī un pievērs uzmanību visām savām labajām īpašībām, saviem panākumiem, un tad tu neviļus sapratīsi, ka tu esi neparasts cilvēks, kuru ierobežo tikai nepietiekams pašnovērtējums. Tas arī traucē tev realizēt savus sapņus.

 

Logs Nr.6

Tavu dvēseli ir pārņēmusi letarģija. Tu sev uzliec pārāk daudz, gandrīz neiespējamas lietas. Tu nespēj apstāties, tu vienmēr gribi visiem izdabāt… Tu neproti pateikt “nē”.

Lasi arī: Viņas pašas tēvs viņu 24 gadus turēja gūstā pagrabā; Lūk kas ar meiteni noticis tagad

Tu turpini skriet un rīkoties, pilnībā neparūpējoties par cilvēku, kurš to ir visvairāk pelnījis – par sevi. Dzīve aizslīd no tevis, kamēr tu tikai redzi, ko vēl vari izdarīt citu labā, kam vēl vari palīdzēt, un ko vēl vari izmainīt.

Atrodi laiku, lai restartētos, piebremzētu un ieskatītos lietās, kas notiek apkārt!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment