Izvēlies vienu no egļu mantiņām, un uzzini, ko tev sola 2018. gads!

Ieskaties un uzzini, vai Jaunais gads tev sola bagātību, laimi, mīlestību, varu, veiksmi, panākumus vai uzplaukumu!

1. mantiņa – bagātība

Tie, kas izvēlējās pirmo mantiņu, tie jaunajā gadā tiks dāsni apveltīti ar naudu. Nebaidieties pelnīt jaunā darbības jomā – tas nesīs papildu ienākumus. Tiem, kas jau ilgu laiku ir gribējuši izbraukt uz ārzemēm, tas Jaunajā gadā noteikti izdosies!

2. mantiņa – veiksme

Ja kādu 2018. gadā var saukt par laimīgo, tad tie ir tieši tie, kas izvēlējās 2. mantiņu. Veiksme jūs pavadīs ik uz soļa, tāpēc uzmanieties no skauģiem! Esiet drosmīgs un ķeriet veiksmi aiz astes – sakiet jā vārdu jaunām iespējām. Šogad jums tādu būs daudz!

3. mantiņa – vara

Šogad tev būs pietiekami daudz jaudas un spara, lai sagrābtu varu visā pasaulē. Iesakām savu enerģiju vērst uz tiem dzīves mērķiem, kurus vienmēr esat gribējis sasniegt, lai izmantotu šo enerģijas pieplūdumu maksimāli efektīvi. Ja jums patīk, ka cilvēki jums pakļaujas, tad uzskatiet, ka 2018. ir jūsu gads! Cilvēkus aizraus jūsu degsme un viņi labprāt klausīs jums.

4. mantiņa – uzplaukums

Ja ir apnikusi pelēkā ikdiena, tad 2018. gadā jūs varat tās pilnībā aizmirst! Lai pie kādu mērķu sasniegšanas jūs arī pieķertos, viss ies gludi. Tiem, kas izvēlējās ceturto mantiņu, būs viss un vēl vairāk. Nebaidieties sākt jaunu biznesu 2018.gadā, tas noteikti būs veiksmīgs!

5. mantiņa – mīlestība

Apnicis gaidīt īsto un vienīgo? Tiem, kuri izvēlējās 5.mantiņu, suņa gads sola liktenīgo tikšanos, kas var mainīt jūsu mīlas dzīvi – esiet vērīgs un nepalaidiet to garām! Jūsu laime jau ir tuvu!

6. mantiņa – panākumi

Esat aizsēdējies darbā, kurš jums nepatīk? Neredzat nākotnes perspektīvas? 2018. gadā viss mainīsies! Jaunais gads jums sola jaunu, labu darba vietu vai vismaz paaugstinājumu! Nebaidieties no jauniem uzdevumiem un pienākumiem – tas ir nākamais solis un sasniegumiem un nākotnes pārvērtībām uz labo pusi!

Lasi vēl: Labākais horoskops 2018. gadam. Ko Suns atnesīs katrai horoskopa zīmei, stāsta astroloģe Inguna Balgalve

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment