Izvēlies vienu no maciņiem un atklāj savas bagātības patieso maģisko avotu

Tavas bagātības avots ir stingra labestība. Tu šai dzīvē centies darīt labu. Tu, visticamāk, esi pārmērīgi stingrs un piesienies cilvēkiem, un tev šķiet, ka viņiem drīzāk palīdzēs pātaga, nevis prjaņiks. – šis ir apraksts  vienam no maciņiem! Kuram? 

Piedāvājam izvēlēties vienu no attēlā redzamajiem maciņiem un noteikt sev atbilstošāko darba virzienu vai biznesu.

REZULTĀTI:

1. Tavas bagātības avots ir profesija, kas saistīta ar publicitāti, reklāmu, slavu. Tev ir svarīgas rūpes par ārieni, labu gaumi. Tev jābūt efektīgam, bet tavām idejām – efektīvām. Pilnīgi iespējams, ka tavs aicinājums ir žurnālistika, skaistumkopšanas salons, modeļu bizness, rotaslietu un zīmola priekšmetu pārdošana. Nav izslēgta arī radoša dziedātāja vai aktiera karjera.

2. Tavs bagātības avots esi tu pats. Tavas idejas, pārdomas, loģika. Tu spēj izdomāt jaunu sistēmu vai kvalitatīvi rekonstruēt iepriekšējo. Tavs saprāts ir racionāls, tava veiksmīgā darbības sfēra – finanses, jurisprudence, zinātne. Tu proti plaši un brīvi domāt. Nekautrējies par to paziņot skaļi.

3. Tavas bagātības avots ir ticība. Patiesa, dziļa un spēcīga. Tas ir pats galvenais tavā dzīvē. Un tai obligāti nav jābūt reliģijai. Tu vari ticēt savam sapņiem, saviem spēkiem, tam, ko tu dari, un vēl cilvēkiem, kas ir tev apkārt. Un tu jāprot dāvāt šo gaišo ticību, dalīties ar to biežāk. Tev piemērots jebkurš darbs, kas vērsts uz palīdzību cilvēkiem – pedagogs, ārsts, mācītājs.

4. Tavas bagātības avots ir darbs kolektīvā, domubiedru vidū. Tu vari strādāt birojā vai mājās vai kļūt par personīgā biznesa vadītāju. Taču jebkurā gadījumā tev ir svarīgi, lai blakus būtu garīgi tuvi cilvēki – radinieki, bērnības draugs, dzīvesbiedrs/e, uzticams partneris. Vārdu sakot, tas, kas vienmēr atbalstīs tevi un tavas idejas, palīdzēs, kad būs grūti.

Lasi arī: Tautiete no Vācijas pēc brīvdienām Latvijā mājup atgriezīsies krietni turīgāka

5. Tavs bagātības avots ir pilnīgi viss, kas saistīts mājas omulību. Tavs trumpis ir dažādu ēdienu pagatavošana, virtuves tehnika un tās remonts, dārzkopība, omulības radīšana. Tu vari būt jauka veikaliņa vai kafejnīcas īpašnieks, nodarboties ar tekstilrūpniecību un dārza inventāru. Bet vari arī pilnībā nodoties mājas rūpēm, veltot sevi ģimenei un bērniem.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment