Ja laulātie nenēsā laulības gredzenus

Kāzu gredzens ir ne tikai mīlestības, uzticības, laulības laimes simbols, bet arī signāls ārpasaulei, ka persona ir oficiāli precējusies. Taču ne visi laulātie pēc kāzām turpina nēsāt laulības gredzenus. Ko tas liecina un vai to var uzskatīt par negatīvu laulības attiecību pazīmi?

Socioloģiskās aptaujas liecina, ka to cilvēku skaits, kuri nekad nenoņem laulības gredzenu, ir aptuveni tikpat liels kā to cilvēku skaits, kuri pēc kāzām gredzenu nenēsā.

Mazāk labprāt laulības gredzenu valkā vīrieši. Sievietes izvēlas atklāti demonstrēt savu precētas sievietes statusu, tāpēc viņas daudz labprātāk valkā laulības gredzenus. Statistika liecina, ka par 90 procentiem vīriešu, kas nenēsā gredzenu, ir tikai 9 procenti sieviešu.

Protams, psihologi tajā saskata draudus laulībai, nožēlu par lēmumu saistīt savu dzīvi ar šo cilvēku, nestabilas attiecības un virkni citu lietu. Amerikas Savienotajās Valstīs par šo tēmu ir veikti pat vairāki pētījumi.

Augusta prognoze – 3 zīmes sagaida īpaši lieli veiksmes mirkļi un iespējas

Rezultāti bija konsekventi. Laulātie, kuri nēsā laulības gredzenu, potenciāli ir gatavi viegli flirtēt, apsver citu piedāvājumus un teorētiski pat ir gatavi nomainīt vienu partneri pret otru. Īsāk sakot, tie ir cilvēki, kas ar vienu kāju ir ceļā uz neuzticību.

Varbūt dažos pāros tas tā ir.

Lasi vēl: Kartupeļu pankūkas bez rīvēšanas, miltiem un olām

Atteikšanos uzvilkt gredzenu var uzskatīt par sliktu zīmi un zvaniņu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment