Ja laulātie nenēsā laulības gredzenus

 

Bet kāpēc neviens neuzskata par triviālākiem iemesliem bez psiholoģiska fona?

Piemēram, mūsu draugs nenēsā laulības gredzenu, jo fiziski strādā ar rokām. Dažkārt nākas saskarties ar dažādiem mehānismiem, mašīnām, tās ir netīras, eļļainas, plus, drošības noteikumu dēļ, to ražošanā nevar strādāt ar rotaslietām uz rokām.

Turpmāk vest suni mašīnā varēs tikai ar speciālu aprīkojumu! Stājušies spēkā stingri likumi, kas attiecas uz visiem suņu īpašniekiem Latvijā

Nevienas rokassprādzes, pulksteņi, gredzeni un drošības noteikumi, kā mēs visi zinām, nav rakstīti ar as***m. Viņam ar sievu ir lieliskas attiecības, taču viņš gredzenu nenēsā ne brīvdienās, ne atvaļinājumā.

Cits nenēsā gredzenu, jo tas ir par mazu. Pēc kāzām viņš pieņēmās svarā, un fiziski nevar uzvilkt gredzenu pirkstā, kā arī nevēlas pirkt jaunu. Viņa sievai ir vienalga, tāpēc viņi dzīvo šādi, viņa nēsā gredzenu, viņš ne. Un starp viņiem nav nekādu problēmu.

Mana draudzene arī nenēsā gredzenu, viņa ir gineko***e, viņa saka, ka tas traucē viņas darbam.

Es nezinu, vai pastāv tieša saikne starp laulāto attiecību kvalitāti un laulības gredzena nēsāšanu. Man šķiet, ka ne vienmēr tam ir daži psiholoģiski aspekti, tomēr tas ir ikdienas ērtības jautājums.

Lasi vēl: 2 metodes naudas un veiksmes piesaistīšanai, ar kurām Vanga iesaka sākt un beigt dienu

Un kā tu domā? Vai jums ir svarīgi, lai jūsu partneris nēsā gredzenu? Un vai tu pats/i to nēsā?

Nekādā gadījumā neņemiet to rokās 16. augustā: kā nesabojāt savu dzīvi šajā enerģiski spēcīgajā dienā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment