Ja panna piedegusi un parādījušies sodrēji, tad uzreiz ņemu saimniecības ziepes un tās sarīvēju. Lūk, kāpēc es to daru

Pēc tam liekam pannu uz plīts. Uz vidējas uguns apcepam ziepes līdz tam brīdim, kamēr ziepes un ūdens nesajaucas vienā masā.

Tas parasti aizņem 5-10 minūtes.

Kamēr ziepes apcepās, šķidrumā samitrinu birsti un apslauka ar to pannas virsmu. Vajag ar birsti apstrādāt arī pannas sānus un malas.

Svarīgi. Jāstrādā ļoti uzmanīgi, lai neapdedzinātos.

Pēc tam, kad ziepes apcepušās, izslēdzam plīti, bet pannu pārnesam izlietnē. Jāsāk tīrīt kamēr panna karsta.

Lasi arī: Ko nedrīkstēja darīt PSRS laika ģimenēs – varbūt ne visiem, bet daudziem tā bija ikdiena

Notīrām pannu ar birsti, noskalojam un novērtējam rezultātu. Parasti jau pēc pirmās šādas tīrīšanas visi sodrēji ir nogājuši.

Arī interesanti: “Vai tiešām miega laikā, pašiem nezinot, varam apēst zirnekli?”; Uzzini vai tā ir patiesība vai mīts

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment