Pēc tam liekam pannu uz plīts. Uz vidējas uguns apcepam ziepes līdz tam brīdim, kamēr ziepes un ūdens nesajaucas vienā masā.
Tas parasti aizņem 5-10 minūtes.
Kamēr ziepes apcepās, šķidrumā samitrinu birsti un apslauka ar to pannas virsmu. Vajag ar birsti apstrādāt arī pannas sānus un malas.
Svarīgi. Jāstrādā ļoti uzmanīgi, lai neapdedzinātos.
Pēc tam, kad ziepes apcepušās, izslēdzam plīti, bet pannu pārnesam izlietnē. Jāsāk tīrīt kamēr panna karsta.
Lasi arī: Ko nedrīkstēja darīt PSRS laika ģimenēs – varbūt ne visiem, bet daudziem tā bija ikdiena
Notīrām pannu ar birsti, noskalojam un novērtējam rezultātu. Parasti jau pēc pirmās šādas tīrīšanas visi sodrēji ir nogājuši.
Arī interesanti: “Vai tiešām miega laikā, pašiem nezinot, varam apēst zirnekli?”; Uzzini vai tā ir patiesība vai mīts
Tevi noteikti interesēs
- Kaimiņu meitene man katru dienu māja ar roku, it kā mēģinātu kaut ko pateikt – nolēmu noskaidrot, ko tiešiby Rinalds Bergmanis
- Šo vārdu nesējas ir izcilas saimnieces, uzticīgas sievas un gādīgas mātes — precizitāte mulsinaby Sandra Vīgante
- „Ko tu mīli vairāk – mammu vai tēti?” reiz bērnībā pajautāja tētis un joprojām smejas, atceroties manu atbildiby Rinalds Bergmanis