Ja tev ir 1 ola, milti un cukurs, pagatavo šīs brokastu bulciņas. Ļoti vienkārši, ātri un garšīgi!

 

Šī ir lieliska un ļoti vienkārša recepte. Bulciņas ir ārkārtīgi garšīgas, un mani bērni ir sajūsmā! Esmu pievienojusi šo recepti savam kolekcijai ar vienkāršākajām un gardākajām receptēm visai ģimenei.

Un ļoti bieži to gatavoju tieši brokastīm. Kāds varbūt domās, kāpēc brokastīs tā pūlēties (lai arī recepte ir viegla)!

Bet jums jāsaprot, ka brokastis ir dienas svarīgākā ēdienreize. Pēc nakts miega mūsu ķermenis ir iztērējis lielāko daļu no iepriekšējā vakara uzņemtās enerģijas. Brokastis nodrošina nepieciešamo enerģiju, lai sāktu dienu aktīvi un produktīvi. Pētījumi rāda, ka cilvēki, kuri ēd brokastis, ir spējīgāki koncentrēties un veikt sarežģītus uzdevumus. Tas ir īpaši svarīgi bērniem un jauniešiem skolā, kā arī pieaugušajiem darba vietā.

Labi sabalansētas brokastis nodrošina organismam svarīgas uzturvielas, piemēram, šķiedrvielas, vitamīnus un minerālvielas, kas ir būtiskas vispārējai veselībai un labklājībai. Ēdot brokastis, mēs veicinām regulāru ēšanas režīmu, kas palīdz novērst pārēšanos vēlāk dienas gaitā. Pētījumi liecina, ka brokastu izlaišana var negatīvi ietekmēt garastāvokli un emocionālo stāvokli. Savukārt veselīgas brokastis var palīdzēt uzlabot noskaņojumu un samazināt stresa līmeni.

Lasi arī: Maks pārplīsīs no lielas naudas: Globa prognozēja vērienīgu naudas veiksmi trim zvaigžņu zīmēm no 27. jūnija

Tāpēc brokastis ir vairāk nekā tikai ēdiens – tās ir būtiska ikdienas rutīnas sastāvdaļa, kas palīdz uzturēt veselību, enerģiju un labsajūtu.

Tagad pie receptes…

Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu. Mani rezultāti sakrita ar 4. numuru

Sastāvdaļas

400 grami miltu;
80 grami cukura;
50 grami sviesta;
6 grami sausā rauga;
150 mililitri silta piena;
1 ola;
Sarīvēta miziņa no 1 citrona.

 

Ir gan vairākas detaļas kuras jāievēro pagatavošanas gaitā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pagatavošanas gaitu soli pa solim

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment