Ņem vērā, ka rīvēšanai piemērotākā būs maza rīvīte ar asiem zobiņiem. To izmanto, lai rīvēšanas laikā netiktu skarta citrona mīkstā daļa.
Pagatavošanas gaita
Garnējumam varam izmantot šokolādi, ievārījumu, krējumu, pienu vai olas dzeltenumu. Izsijājam miltus, sajaucam tos ar cukuru un raugu.
Vidū liekam olu, pierīvējam citrona miziņu, pārlejam ar izkausētu sviestu un samaisām masu. Pielejam siltu pienu un mīcām mīklu. Mīklu pārklājam ar dvielīti un atstājam siltā vietā uz 1 stundu.
Vēlreiz samīcām mīklu, sadalām to porcijās. Pildījumam ņemam ievārījumu, šokolādes krēmu vai kādu citu pildījumu. Gatavojam bulciņas ar pildījumu. Liekam apaļā formā.
Pārklājam bulciņas ar dvielīti un atstājam uz 1 stundu. Apsmērējam ar sakultu olu. Cepam 180 grādos apmēram 20 – 30 minūtes.
Lasi vēl: Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu. Mani rezultāti sakrita ar 4. numuru
Pirms pasniegšanas bulciņas pārkaisām ar pūdercukuru.
Priecīgu našķošanos! Ja tev noderēja šī recepte, būsim gandarīti, ja padalīsies ar to sociālajos tīklos!