Ja tev ir 2 olas un 3 kartupeļi, uztaisi šo izcilo ēdienu: mainot pildījumu, vari to gatavot kaut katru dienu

 

Pagatavošanas process

Kartupeļus sarīvējam uz rupjās rīves, pievienojam sāli un atstājam uz 5 minūtēm, lai izdalās sula.

Nolejam sulu un kartupeļus nedaudz nospiežam.

Kartupeļiem piesitam olas, pieberam sāli un piparus pēc garšas.

Padoms: kartupeļiem varam pievienot sasmalcinātus zaļumus, aromātiskus garšaugus un gatavās garšvielas kartupeļiem.

Pēc tam uzkarsējam pannā nelielu daudzumu eļļas un ieliekam tajā daļu masas, izlīdzinām, lai izveidotos pankūciņa.

Cepam uz lēnas uguns līdz gatavībai, apgriežam otrādi un apcepam otro pusi zem vāka 2-3 minūtes uz mazas liesmas.

Ņemam jebkuru vārītu vai kūpinātu desu, sagriežam strēmelītēs, sarīvējam sieru.

Vienā pankūkas pusē liekam desu, uzkaisām sieru un pārklājam ar otro pankūkas daļu.

Lasi vēl:

Cepam, kamēr siers izkūst. Pasniedzam kopā ar dažādām mērcēm.

Lasi vēl: Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu. Mani rezultāti sakrita ar 4. numuru

Ja nav desas, varam uzbērt uz pankūciņām sarīvētu sieru ar zaļumiem un garšvielām vai pievienot apceptas sēnes ar sīpoliem un pārkaisīt ar sieru.

Dārgo lasītāj, vai tev noderēja šī lieliskā recepte? Ja tā, tad padalies ar to sociālajos tīklos!

Skudras bēgs klupdamas! Tautas metode cīņai pret nevēlamiem kukaiņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment