Ja vēlies labāku seksu, tev gultā ir jādara šī viena lieta

Esi dāsns: koncentrējoties uz to, ko viņa vēlas gultā palielina arī tavu uzbudinātību, stāsta pētījums žurnālā Sociāli psiholoģiskā un personības zinātne(Social Psychological and Personality Science).

Zinātnieki pētīja “seksuālās komunikācijas spēku” – vēlmi izdabāt partnera seksuālajām vēlmēm ilgtermiņa partneru starpā. Abi partneri aizpildīja aptaujas par ikdienas seksu 3 nedēļu garumā. Četrus mēnešus vēlāk, “devīgie” partneri ziņoja augstāka līmeņa uzbudinājumu un lielāku kāri pēc sava partnera nekā mazāk devīgajos pāros.

“Ir daudz pētījumu, kas liecina, ka “došana” otram nāk par labu arī pašam,” saka pētījuma galvenā autore Eimija Moisa, Ph.D. no Toronto Universitātes, un šis efekts esot spēcīgāks ar partneri, ar kuru saista romantiskas jūtas. Papildus, Moisa stāsta, zinot, ka tu spēj apmierināt sava partnera vēlmes ir liels pārliecības pastiprinātājs.

Bet, ja tikai pievērsīsies otra vēlmēm, aizmirstot pats par savām, nesniegs to pašu rezultātu, saka Moisa. Risinājums: Tiecies uz kompromisu. Ja parasti veic viņai orālo seksu, jo viņai patīk, ka tā ir daļa no priekšspēles, noskaidro vai viņa vēlētos izdarīt ko tādu, ko vēlies tu, piemēram, seksu duša, vai “fikso” no rīta, pirms darba. Tādā veidā jūs abi jutīsieties sadzirdēti un apmierināti.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ainārs</cite>

    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/iwxa Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment