JAINAIS OPEL COMBO: IETILPĪGS TRANSPORTĒTĀJS AR KOMPAKTIEM IZMĒRIEM UN LIELISKĀM TEHNOLOĢIJĀM

Vislabākais līdz šim 5. paaudzes Opel Combo izstrādāts, lai piedāvātu labāko efektivitāti, ietilpības čempions, piemērots lielām slodzēm, pieejamas īsās un garās versijas, jaunākās paaudzes informācijas un izklaides sistēma.

Opel paziņo par kompaktā, daudzfunkcionālā mazā kravas furgona Combo 5. paaudzi. Jaunais Combo mazais kravas furgons ir izstrādāts ar mērķi piedāvāt profesionāļiem augstāko efektivitāti un segmentā viszemākās uzturēšanas izmaksas, pateicoties pilnīgi jaunai konstrukcijai, atjautīgam aprīkojumam un unikālām tehnoloģijām, vienlaicīgi ievērojami pārspējot iepriekšējo versiju. Jaunais Combo tiek piedāvāts dažādos variantos, ieskaitot īso versiju (4,40 m), garo versiju (4,75 m), kabīni ar diviem vai trim priekšējiem sēdekļiem, kā arī plašu piecvietīgu dubultkabīni. Opel jaunais kompaktais pārvadātājs arī pārspēj lielāko daļu galveno konkurentu ar kravas apjomu līdz 4,4 kubikmetriem, kravnesību līdz 1000 kg un iekraušanas garumu priekšmetiem un darba materiāliem līdz 3,440 mm. Daudziem profesionāļiem būtiski tas, ka, ​​pateicoties attālumam starp abām riteņu arkām, ir iespēja iekraut eiropaletes, no kurām divas pat var tikt novietotas Combo īsās versijas kravas telpā. Pateicoties papildus pasūtāmajai jumta lūkai, ir iespēja pārvadāt īpaši garus priekšmetus, piemēram dēļus. Jaunās paaudzes Opel Combo ir arī unikāla iezīme segmentā: sensora tipa pārslodzes indikators, kas, nospiežot pogu, ļauj vadītājam pārliecināties, vai transportlīdzeklis nav pārslogots.

Turklāt jauno Combo iespējams aprīkot ar jaunākajām tehnoloģijām un līdz pat 19 palīdzības sistēmām, kas padara braukšanu, manevrēšanu, preču un pasažieru pārvadāšanu vieglāku, drošāku un ērtāku. Papildus pasūtāmā pastāvīgā aizmugures skata kamera darbojas kā “digitāls” atpakaļskata spogulis, kas ievērojami uzlabo kravas versijas vai pilnībā piekrauta transportlīdzekļa redzamību. Turklāt otra kamera pasažiera puses ārējā durvju spogulī nodrošina to, ka vadītājam vairs nav jāuztraucas par aklo zonu šajā transportlīdzekļa pusē. Jaunais Combo var tikt aprīkots arī ar jauno, uz sensoriem balstīto Flank Guard sistēmu, kas, manevrējot mazā ātrumā, palīdz izvairīties no kaitinošām un dārgām buktēm vai skrāpējumiem, brīdinot vadītāju, ja rodas risks automašīnai sadurties ar šķēršļiem (stabiem, šķēršļiem, sienām vai citiem transporta līdzekļiem).

Tiem profesionāļiem, kuru darba vietām ir vajadzīga lielāka vilkme dubļu, smilšu vai sniega apstākļos, var uzlabot Combo priekšējo riteņu piedziņu ar elektronisko IntelliGrip vilces kontroles sistēmu un “būvlaukuma” variāciju. Tā ietver par 30 mm paaugstinātu klīrensu, priekšējo un aizmugurējo šķērsstabilizatoru, lielāku riteņu diametru un maināmus priekšējo un aizmugurējo amortizatoru regulējumus. Papildus pasūtāmās mūsdienīgās Apple CarPlay un Android Auto informācijas un izklaides sistēmas nodrošina, ka vadītājs viegli atrod ceļu uz un no pat visattālākajām vietām.

Combo kā multifunkcionāls pārvadātājs

Kopš 1987. gada, jau 4 paaudžu laikā Combo nosaukums ir bijis sinonīms kompaktam, daudzfunkcionālam pārvadātājam profesionāļiem. Pirmā paaudze tika balstīta uz Opel Kadett, divas nākamās uz tā laika Corsa modeļiem, ceturtā tika radīta sadarbībā ar Fiat. Jaunā, piektā paaudze ir izstrādāta uz pilnīgi jaunas konstrukcijas pamata “Groupe PSA” ietvaros, kas ir neapstrīdams Eiropas līderis komerctransporta biznesā. Tāpēc nav pārsteigums, ka tas ir spējīgākais transportlīdzeklis tirgū.

Relaksējošs brauciens

Papildus, jaunpienācēji ir aprīkoti ar īpaši modernām vadītāja palīdzības sistēmām, kas pazīstamas no Combo Life pasažieru versijas. Piedāvājums ir unikāls tirgū un ietver:

  1. Priekšējās sadursmes brīdinājumu ar gājēju atpazīšanas funkciju un automātisko avārijas bremzēšanu,
  2. Joslas saglabāšanas asistentu,
  3. Kalna bremzi,
  4. Inteliģento ātruma pielāgošanu,
  5. Automātisko kruīza kontroli,
  6. Vadītāja miegainības brīdinājumu
  7. Ceļazīmju atpazīšanas funkciju

Tāpat kā tā pasažieru versija, Combo tiek piedāvāts ar virkni dzīvīgu un efektīvu dzinēju apvienojumā ar modernām transmisijām. Kopā ar pirmklasīgu kravas ietilpību, komforta līmeni, kas līdzīgs pasažieru automašīnām un plašām izklaides iespējām, jaunais Opel Combo ir ideāls un universāls mazais komercauto, kas piemērots daudz vairāk nekā tikai darbam.

Rakstu iesaka:

Avots: opel.lv


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment