Jaunā Insignia GSi – eleganta sporta automašīna

Insignia GSi Grand Sport apvieno spēcīgas, sportiskas līnijas ar divkrāsainiem 20’’ vieglmetāla diskiem, hromētām gaisa ieplūdes atverēm un aizmugurējo spoileri, kas izceļ automašīnas dinamisko dabu.

 Tikpat sportiska attieksme un daudz vietas

Insignia GSi Sports Tourer apvieno sportisku dizainu un izteiktu praktiskumu.Vieta 5 cilvēkiem un līdz 1665 litriem plašs bagāžas nodalījums padara Sports Tourer par patiešām daudzpusīgu automašīnu.

Ideāla ergonomika.

Uz autovadītāju orientētā kabīne piedāvā GSi raksturīgu atmosfēru, pateicoties stūrei ar plakanu lejasdaļu, ergonomiskiem veiktspējas sēdekļiem¹ un alumīnija pedāļiem. Komforts un veiktspēja garos pārbraucienos: pirmklasīgie AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) sertificētie sporta sēdekļi¹ ideāli pielāgojas ķermeņa formai un piedāvā optimālu sēdēšanas pozīciju un muguras atbalstu.

¹Papildaprīkojumā pieejamos Opel ergonomiskos priekšējos AGR sēdekļus apstiprinājusi Vācijas muguras veselības asociācija AGR. Šis sertifikāts ir kvalitātes zīme, ko piešķir neatkarīga testēšanas komisija, kuras sastāvā ir dažādu medicīnas nozaru speciālisti.

Izsmalcināta jauda.

Inovatīvā 4×4 pilnpiedziņa, turbo tehnoloģija un jaunā, sportiskā 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba nodrošina maksimālu braukšanas prieku un efektivitāti.

Baudāma vadība un drošība – pat ekstremālos braukšanas apstākļos.

  • 4×4 pilnpiedziņa ar aktīvo griezes momenta vektorēšanas kontroli: pirmklasīgs vilcējspēks jebkādos laikapstākļos un jebkādā apvidū. Šī sistēma nodrošina saķeri situācijās, kad citām automašīnām tas neizdodas.
  • FlexRide® adaptīvā piekare ar Nirburgringas regulējumu: pielāgo amortizatorus pāris sekundēs un noregulē stūres sistēmu un akseleratora pedāli atbilstoši braukšanas režīmam (“Standard”, “Tour” un “Sport”).
  • BREMBO bremzes: jaudīga bremzēšanas sistēma ar krāsotām uzlikām spēcīgai straujai bremzēšanai.
  • Michelin sporta riepas: vēl aktīvākai braukšanas kvalitātei.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment