Jauna meitene atklāj, kas notiek cilvēku tirdzniecības aizkulisēs. Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties.

20 gadus vecai meitenei palaimējās tikt dzīvai ārā no verdzības mokām un viņa atklāj savu pieredzi cilvēku pārdošanas biznesā – viņa stāsta, kā vervē meitenes un kas ar viņām notiek nonākot galamērķī. 

20 gadus veca meitene no Bulgārijas uzķērās uz vervētāju, kā rezultātā Nīderlandē bez dokumentiem un iespējas sazināties ar ģimeni nonāca bezizejas situācijā – vienīgais cilvēks, ko viņa tur pazina, bija tas pats vienīgais, kas viņu turp aizveda un kuram viņa uzticējās. Tālāk sekoja atklāsme, ka viņa ir nokļuvusi cilvēku tirdzniecības biznesā. Viņai nācās nodarboties ar prostitūciju 8 mēnešus, un, ja viņa iebilda, tad sekoja smaga fiziska izrēķināšanās.

Meitenei, kura vēlas savu identitāti paturēt pie sevis, par mata tiesu izdevās izrauties no verdzības mokām – tagad viņa atrodas labdarības patversmē un viņas aprūpētājs lūdz cilvēku palīdzību, par cik viņai ir nepieciešama medicīniskā palīdzība, kuru patversme nevar finansiāli atļauties. Meitenes stāstu tālāk lasi nākamajā lapā.

Atgādinām, ka šī raksta nākamajā lapā ir ietverti fotoattēli, kas varētu būt nepieņemami cilvēkiem ar vājiem nerviem, tāpat arī šajā rakstā apkopoto informāciju varētu būt nepatīkami lasīt.

Lasi vēl: Viņa kļuva par seksa verdzeni 15 gadu vecumā. Lūk, viņas stāsts!

Pāršķir lapu, ja esi gatavs uzzināt vairāk un redzēt foto!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment