Jauna meitene atklāj, kas notiek cilvēku tirdzniecības aizkulisēs. Cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties.

20 gadus vecā bulgāriete stāsta, ka viņa Bulgārijā iepazinās ar kādu jaunekli, kurš solīja viņai mūžīgu mīlestību un, noticot šai pasakai, devās viņam līdzi uz Nīderlandi.  Hāga – tā sauca pilsētu, kur viņa nonāca un tur iepazinās ar vēl vienu bulgārieti un divām nigērietēm. Tajā brīdī viņa saprata, ka kaut kas nav kārtībā, taču bija par vēlu – viņai nebija ne dokumentu, ne iespējas sazināties ar saviem tuviniekiem; nemaz nerunāsim par iespēju doties atpakaļ uz Bulgāriju. Viņai un pārējām trim meitenēm lika nodarboties ar prostitūciju. Ja kāda no viņām iebilda, tad sekoja fiziska izrēķināšanās.

Kad suteners devās uz Bulgāriju, iespējams, jaunu meiteņu meklējumos, tad visas viņa verdzenes devās līdzi. Nonākot tur, abas bulgārietes metās bēgt – otrai meitenei izdevās aizlaisties, bet šo meiteni suteners noķēra. Viņš bija tik dusmīgs, ka otrai izdevās aizlaisties, ka visas dusmas un agresiju izgāza uz šo meiteni. Viņš viņu smagi iekaustīja, gan paša rokām, gan arī ar priekšmetiem, kas patrāpījās pa rokai. Zemāk attēlos var redzēt meitenei nodarītos smagos miesas bojājumus.

Viņš meiteni pudzīvu izmeta no automašīnas pie vienas no slimnīcām un aizbrauca. Policijai, ātri reaģējot, izdevās suteneru noķert – viņš par to bija ļoti pārsteigts, taču visvairāk par visu bija izbrīnīts, ka piekautā meitene izdzīvoja. Nav informācijas par to, kas notika ar otru bulgārieti un abām nigērietēm, kas bija pakļautas verdzībai kopā ar šo meiteni.

Jaunā meitene slimnīcā, smagā stāvoklī, pavadīja veselas 5 nedēļas – šajā laikā viņai tika novērstas primāri dzīvībai bīstamās veselības problēmas, kuras bija radušās smagu miesas bojājumu dēļ, taču meitenei ir nepieciešams turpināt ārstēšanos, lai viņa varētu turpināt dzīvot pilnvērtīgi. Naudas meitenei nav un apdrošināšanas arī, tāpēc viņai slimnīcu nācās pamest.

Pašlaik viņa atrodas labdarības patversmē (Ceipek shelter) un viņas aprūpētājs lūdz finansiālu palīdzību, par cik centrs nevar atļauties viņai nepieciešamās operācijas un citus medicīnas pakalpojumus un preces.

Lasi vēl: Viņa kļuva par seksa verdzeni 15 gadu vecumā. Lūk, viņas stāsts!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment