Jaunā OPEL MERIVA! Nevis sekojiet, bet izvirzieties vadībā

me145_e01_1042

Jaunajā Opel Meriva ietilpība ir apvienota ar daudzpusību. Tā ir ģimenes automašīna, kas praktiskumu padara modernu.

FlexDoors sistēma

sdn

Iekāpšana un izkāpšana ir pavisam vienkārša. Sēdekļu pārkārtošanai nepieciešamas vien pāris sekundes. Opel Meriva ģenialitāte slēpjas tās viesmīlībā un gatavībā katru braucienu padarīt labāku. Izcils piemērs tam ir FlexDoors sistēma.

Citas priekšrocības:

  • Iekāpšana automašīnas aizmugurējā nodalījumā un izkāpšana no tā ir daudz ērtāka, jo notiek vietā, kur jumts atrodas visaugstākajā pozīcijā.
  • Iekāpšana ir vieglāka arī šaurās stāvvietās, jo vairs nav nepieciešams liekties, cenšoties apiet pusatvērtas durvis.
  • Vēl viens ērts drošības aprīkojums ir B balsta apakšdaļā iebūvētā gaisma, kas apgaismo zemi automašīnas sānos.
  • Un, visbeidzot, FlexDoors® sistēma atvieglo piekļuvi FlexSpace® sistēmai, kas ļauj vēl vienkāršāk pārkārtot salonu.

Autovadītāja/blakussēdētāja ergonomiskie AGR sporta sēdekļi

reqh3

Pareiza sēdēšanas pozīcija ir labākais veids, kā novērst problēmas ar muguru. Šī iemesla dēļ automašīnā Opel Meriva ir pieejami ergonomiskie priekšējie AGR sēdekļi, kurus apstiprinājusi Vācijas muguras veselības organizācija AGR, ergonomikas izcilības centrs. Ergonomiskie AGR sēdekļi ar plašajām regulēšanas iespējām, tostarp muguras balstu un sēdvirsmas pagarinājumu, ļauj pielāgot sēdēšanas pozīciju atbilstoši individuālajām komforta prasībām. Tie pieejami tikai autovadītājam un blakussēdētājam.

FlexFix® velosipēdu turētājs

7yli

Ērtākais risinājums velosipēdu pārvadāšanai ir FlexFix®sistēma. Tā ir izvelkama no aizmugurējā bampera, un uz tās iespējams pārvadāt trīs velosipēdus (to riteņu garenbāze nedrīkst pārsniegt 1203 m). Šī unikālā Opel sistēma darbojas apvienojumā ar parkošanās palīgsistēmu un mazina muguras sastiepumu risku bagāžas iekraušanas laikā. Tā atbrīvo vietu arī mājā vai garāžā un ļauj samazināt degvielas patēriņu, it īpaši salīdzinājumā ar uz jumta uzstādāmām velosipēdu turētāju sistēmām. Tā ir vienkārša, bet ģeniāla.

Raksts sadarbībā ar: autofavorits

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment