JAUNĀ VIENOTĪBA un Latgales partija vienojas par kopīgu startu 13.Saeimas vēlēšanās

Šodien, 2.jūlijā, partiju apvienības JAUNĀ VIENOTĪBA valdes priekšsēdētājs Krišjānis Kariņš un Latgales partijas valdes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs parakstīja sadarbības līgumu par abu partiju kopīgu startu gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. Līdz ar Latgales partijas pievienošanos, partiju apvienībā JAUNĀ VIENOTĪBA kopīgai dalībai 13.Saeimas vēlēšanās gatavojas sešas partijas – VIENOTĪBA, “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam”, “Valmierai un Vidzemei”, “Jēkabpils reģionālā partija” un “Latgales partija”.

“Esmu gandarīts, ka mūsu sarunas ir vainagojušās ar vienošanos par kopīgu startu Saeimas vēlēšanās. Līdz ar Latgales partijas pievienošanos JAUNĀS VIENOTĪBAS komandai esam ieguvuši plašu pārstāvniecību Latvijas novados. Esmu pārliecināts, ka kopīgiem spēkiem vēlēšanās iegūsim arī plašu pārstāvniecību Saeimā,” uzsvēra K.Kariņš, JAUNĀS VIENOTĪBAS valdes priekšsēdētājs.

“Latgales partijai jau vēsturiski ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar JAUNO VIENOTĪBU veidojošām politiskām partijām, tādēļ esam izlēmuši to turpināt arī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. Šis sadarbības līgums skaidri apliecina, ka Latgales partija kā politisks spēks 13.Saeimas vēlēšanās startē kopā ar JAUNO VIENOTĪBU,” pauda A.Adamovičs, Latgales partijas valdes priekšsēdētājs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment