JAUNAIS CROSSLAND X. LABI DZĪVOT!

Iepazīstiet jauno Opel Crossland X: Inovatīvs, mūsdienīgs apvidus auto dizains apvienojumā ar izcilu funkcionalitāti. Lieliski piemērots Tavai ikdienai.

Radīts jums. Darbam, atpūtai, ģimenei, jums pašam… Crossland X ir gatavs visam, pateicoties izcilai pielāgojamībai, klasē vadošajām inovācijām un izteiksmīgam apvidus auto dizainam.

KROSOVERS AR LABSAJŪTAS FAKTORU

Ideāli piemērots dzīvei pilsētā, pateicoties pievilcīgam apvidus auto dizainam un kompaktam izmēram: jaunais Crossland X izceļas ar praktiskumu un sportisku eleganci.

VAIRĀK NEKĀ TIKAI LABS IZSKATS

Augstākās klases dizains, kas iemieso vācu precizitāti: baudiet pirmklasīgus materiālus, intuitīvu vadību un apvidus auto raksturīgo paaugstināto sēdēšanas pozīciju, kas ļauj baudīt lielisku panorāmas skatu.

ATŠĶIRĪGAS KRĀSAS JUMTS AR PANORĀMAS SKATU

Baudiet plašuma izjūtu: skaisti izliektais jumts atšķirīgā krāsā apvienojumā ar panorāmas stiklu¹ padara šo krosoveru unikālu.

PAR 30% SPOŽĀKI LED PRIEKŠĒJIE LUKTURI

LED priekšējie lukturi ir par 30% spožāki nekā parastās halogēna spuldzes un nodrošina optimālu apgaismojumu jebkurā braukšanas situācijā.

180° ATPAKAĻSKATA KAMERA

Laba redzamība, braucot atpakaļgaitā: 180° panorāmas skata aizmugurējā kamera ļauj redzēt pat aiz līkumiem, savukārt automātiskā parkošanās palīgsistēma ļauj izbraukt no stāvvietām, pat nepieskaroties stūrei.

VĒJSTIKLA DISPLEJS

Vējstikla displejs attēlo braukšanas pamatinformāciju uz vējstikla, lai jums nebūtu jānovērš acis no ceļa.

INTELIĢENTA AVĀRIJAS BREMZĒŠANAS SISTĒMA

Katram gadījumam: pateicoties automātiskajai avārijas bremzēšanas palīgsistēmai ar gājēju uzraudzības funkciju¹, atrašanās uz ceļa ir kļuvusi drošāka gan jums, gan citiem.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment