Jaunais OPEL COMBO novērtēts kā labākais kravas furgons 2019

Jaunais Opel Combo Cargo ir  labākais Kravas furgons 2019 (IVOTY – International Van of the Year 2019), kas ir visgaidītākais tituls vieglā komerctransporta (LCV) segmentā.

Žūrija, kuras sastāvā bija 25 specializētie žurnālisti no 25 Eiropas valstīm, Combo piešķira 127 punktus, kas jauno Opel izvirzīja krietni virs otrās vietas ieguvēja Mercedes Sprinter (92 punkti). Jaunā Combo braukšanas prieks, inovatīvās palīdzības sistēmas un Opel ekonomija spēlēja izšķirošu lomu, nodrošinot šo prestižo balvu Riselsheimai trešo reizi kopš tās ieviešanas 1992. gadā. Opel iepriekš ieguva Starptautisko komerctransporta balvu ar Astra Van 1999. gadā un ar Vivaro 2002. gadā. Jaunais Opel Combo ir izstrādāts “Groupe PSA” un optimizēts, lai sasniegtu zīmola vajadzības. Balvas pasniegšana notika IAA komerctransporta izstādē Hanoverē. Opel izpilddirektors Mihaels Lohšellers saņēma balvu par Combo no IVOTY prezidenta Jarlata Svīnija (Jarlath Sweeney).

“Mēs esam ļoti lepni par šo balvu,” saka Mihaels Lohšellers. “Uzvara arī parāda Opel iespējas “Groupe PSA” ietvaros. Ar Combo mēs tagad aktivizējamies C komerctransporta segmentā  – līdz šim mēs neesam šeit spēlējuši ievērojamu lomu. Opel ir liels izaugsmes potenciāls vieglā komerctransporta (LCV) biznesā. Tādēļ ir lietderīgi, ka Riselsheimā esam uzņēmušies atbildību par jaunas LCV platformas izstrādi visai “Groupe PSA”.”

Opel Combo īpašības atstāja lielisku iespaidu uz IVOTY žūriju: “Inženieri un dizaineri pirmo reizi vieglā komerctransporta vēsturē guvuši panākumus, kopīgi izstrādājot mazo kravas furgonu, kas pārstāv vairākas auto markas un kurā visi zīmoli saglabā savas pamatvērtības un zīmola personību bez gandrīz jebkāda kompromisa. “PSA” modeļi pārveido visu moderno kompakto komerctransporta segmentu ar svaigu pieeju dizainam, aprīkojumam un apdarei, kas ir vienā līmenī ar kompaktklasi, kā arī ar unikālu komforta sajūtu.”

Žūrija pauda atzinību arī par daudzajām Opel Combo palīdzības sistēmām, tādām kā sensora tipa pārslodzes indikatoru un izcilu visaptverošu redzamību – piemēram, pasažiera pusē esošā kamera samazina aklo zonu šajā automobiļa pusē. Combo Cargo papildus saņēma punktus arī par jauno uz sensoriem balstīto “Flank Guard”. Žurnālistu žūrija secināja: ““Groupe PSA” mazie furgoni ir pārliecinoši vairākās jomās. Tajos ir jaunākās un modernākās drošības tehnoloģijas. Lietošanā, tie sniedz braukšanas prieku un nodrošina ļoti labu uzvedību uz ceļa, neko neziedojot tā utilitārajam aicinājumam. Profesionāļiem tie piedāvā plašu virsbūvju un dzinēju izvēli. Ir skaidrs, ka šis ir jauns atskaites punkts mazo furgonu pasaulē.”

Augsta efektivitāte visos veidos

Jaunais Opel Combo svin savu pasaules pirmizrādi komerctransporta Starptautiskajā Motoršovā Hannoverē (stends C 64, 13. zāle). Jaunais Combo ir izstrādāts ar mērķi piedāvāt profesionāļiem augstāko efektivitāti un viszemākās uzturēšanas izmaksas šajā segmentā, pateicoties pilnīgi jaunajai konstrukcijai, atjautīgajam aprīkojumam un unikālajam palīdzības sistēmu klāstam, nodrošinot ļoti efektīvu transportēšanu.

Opel Combo jau tagad ir pieejams vairākos variantos, tostarp standarta 4,40 metru versijā, 4,75 metru XL tipa un plašā piecvietīgā versijā ar divām bīdāmajām durvīm. Opel jaunais kompaktais pārvadātājs arī pārspēj lielāko daļu galveno konkurentu ar kravas apjomu līdz 4,4 kubikmetriem, kravnesību līdz 1000 kg un iekraušanas garumu priekšmetiem un darba materiāliem līdz 3,440 mm. Gudri izstrādātā iekraušanas zona ir pietiekami plaša starp riteņu arkām, ļaujot iekraut divas eiropaletes – pat Combo ar īso riteņu bāzi. Pateicoties papildus pasūtāmajai jumta lūkai, īpaši garus priekšmetus, piemēram, koka dēļus, var novietot leņķī.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment