Jaunieši gribēja izjokot draugu ar motorzāģi. Tas beidzās teju letāli!

chainsaw-prank-backfires-ix9

Vācijā pusaudžu grupa iekļuva lielās nepatikšanās, kā arī viens puisis nokļuva slimnīcā, kad draugi mēģināja viņu izjokot ar motorzāģi.

Kā ziņo portāls Daily Mail, 18 gadus vecais cietušais bija ballējies Ziemassvētku laikā kopā ar četriem draugiem vecumā no 15 līdz 22 gadiem Vikēdes pilsētā Ziemeļreinas-vestfālenes federatīvajā zemē Vācijā.  Brīdī, kad puisis bija aizmidzis uz dīvāna, viņa draugi nolēma izspēlēt šo šausminošo joku ar motorzāģi, kas tieši ir bijis pa rokai.

Jaunieši bija iespaidojušies no 2015. gada populārā Norvēģijā veidotā videoklipa, kur automašīnā guļošu jaunieti izjokoja draugs, iedarbinot motorzāģi un pieliekot to viņam pie rīkles.

Tomēr viņi biji aizmirsuši kādu ļoti svarīgu detaļu: oriģinālajā videoklipā, kur norvēģis šo joku izspēlēja ar savu draugu, viņš motorzāģim bija noņēmis ķēdi. Lai gan motorzāģis bija skaļš un biedējošs, tas bija pilnīgi nekaitīgs. Pats joks, protams, bija šausminošs, ļauns un bīstams, tomēr bez reālām iespējām kādam nodarīt ļaunu.

Nākamajā lapā var skatīties oriģinālo video ar motorzāģa joku un uzzināt vairāk par atgadījumu Vācijā.

Lasi arī: Biedējošākais joks, ko var izspēlēt ar draugu! (+video)

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika jauniešiem, izspēlējot šo joku!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aplikāciju var atrast adresē: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Nu vai nav idioti?
    Un stāsta, ka , redziet, Krievijā piedzeroties neprātā, taisa visādas idiotismus. Bet šeit – Eiropas kultūras šūpulī! Šausmas!
    Starp citu – variants, ko darīt, ja pēc svētkiem maciņā caurvējš svilpo. Ar loterijām aizraujos jau 5-6 gadus (pārsvarā iegādājos Super Bingo biļetes) un ne reizi šo gadu laikā man tā arī nebija sanācis uzvarēt. Un tas viss līdz brīdim, kad uzgāju loto brokeri, kurš savu klientu – biļešu pircēju interesēs izstrādājis un piedāvā statistikā balstītu aplikāciju, kura analizē pēdējo gadu loterijas rezultātus un iesaka skaitļus, kam ir vislielākās iespējas tikt pie laimestiem. Pirmajā reizē, negribēdama īpaši riskēt ar savu naudu, iegādājos 5-6 dažādas loterijas biļetes un no tām laimējošās bija 4. Tīri neslikti, ņemot vērā, ka nekad nebiju laimējis un te piepeši esmu par 850 € bagātāka 🙂 Šobrīd arī, no visām biļetēm, ko iegādājos, 70-80% laimē dažādus laimestus.

Leave a Comment