Jauns koncepts pāru attiecību stiprināšanai

27. jūlijā, plkst. 18:30 koprades telpās Teikums, kas atrodas Jaunās Teikas rajonā, notiks vēl nepieredzēts vakars, kas veltīts partnerattiecību stiprināšanai “Vakars pāriem: par attiecībām”, ko organizē Teikums un Baltic Couples Therapy. Vakaru vadīs geštaltterapeite Jana Kisika un profesionāls koučs Edvīns Panders.

Šī ir lieliska iespēja, vienu no vasaras vakariem veltīt sev, kā pārim, aizbēgot no ikdienas rūpēm un pavadīt kvalitatīvu laiku divatā. Cilvēku aizņemtība un straujais dzīves temps ļoti bieži atstāj iespaidu uz partnerattiecībām. Apsveicami, ja cilvēki meklē laiku, ko veltīt savai otrai pusei, bet ne vienmēr tas izdodas vai citiem trūkst motivācijas, taču nereti tas atstāj sekas. Konceptā “Vakars pāriem: par attiecībām”, katrs varēs identificēt sevi, kādā no attiecību posmiem, kā arī smelties dažādus ieteikumus un iedvesmu savu attiecību kopšanai un savstarpējās saiknes stiprināšanai.

Abi vakara veidotāji un vadītāji radīs nepiespiestu atmosfēru un praktiskus paņēmienus pozitīvas komunikācijas veidošanā. No savas profesionālās pieredzes darbā ar pāriem, geštaltterapeite Jana Kisika pauž viedokli, ka diezgan bieži pāri novēloti vēršas pie terapeita, nereti arī kāds no pāra jau ir pieņēmis lēmumu par attiecību izbeigšanu vai attiecību atjaunošanai vairs nepietiek spēka abiem. Tas ir ļoti skumji, ka cilvēki ilgstoši nerisina jautājumus saistībā ar savām partnerattiecībām, vēlāk paliek vien atmiņas no tām. Katra pāra attiecību sākumā ir bijusi dzirkstele un enerģija, kas vieno, tādēļ Jana tic, ka 80% gadījumos ir iespēja atjaunot interesi vienam par otru, tikai tas jāsāk darīt savlaicīgi. Savukārt profesionālais koučs Edvīns Panders uzsver, ka reizēm der paskatīties uz savām attiecībām kā uz ”biznesa” projektu ar konkrētu mērķi vai nolūku. Svarīgi zināt, kas tavam ”biznesa” partnerim ir nepieciešams, ko viņš patiešām vēlas; kas viņam šobrīd pietrūkst un kā tu vari viņam būt noderīgs? Un kā mēs kopā sadarbosimies, lai abi iegūtu vēlamo?

Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties savlaicīgi.

Biļetes pasākumam pieejamas: https://www.ekase.lv/lv/biletes/pasakumi/vakars-pariem-par-attiecibam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment