JĀUZMANĀS! Šis 3 gadus vecais zēns pamodās paralizēts – tas var notikt ar ikvienu!

Iepriekšējā vakarā Kolins bija nokritis un sasitis galvu, tomēr viņš piecēlās un turpināja spēlēties, tādēļ vecāki par kritienu nesatraucās.

Kad slimnīcā netika noteikts pēkšņās paralīzes iemesls, vecāki nolēma nogādāt zēnu lielākā bērnu slimnīcā citā pilsētā. Tur ārsti paziņoja, ka, ja viņi būtu ieradušies 30 minūtes vēlāk, tad zēnam varētu pēkšņi apstāties sirds.

1

Vesela ārstu komanda uzmanīgi pārmeklēja zēnu, lai varētu noteikt, kas ir vainojams pie tik pēkšņas stāvokļa pasliktināšanās. Un tad kāds no ārstiem atrada ērci aiz Kolina auss. Drīz vien pēc tam, kad ērce tika izņemta, zēns sāka atgūt savus spēkus un spēju kustēties.

3

Lasi vēl: Pamests bērns piegāja pie viņas auto, lai lūgtu naudu, bet, kad ieskatījās iekšā, viņa sirds salūza

Ārsts Travis Storks skaidro, ka ērču kodumi ir ļoti bieži sastopami, tomēr paralīze ērču siekalu dēļ gan ir reta reakcija, bet tā nav saistīta ar Laima slimību. Ārsts skaidro, ka tā ir bijusi ascendējošā paralīze:

Kamēr ērce barojas, zēna asinīs iekļuva neirotoksīni, kas noved pie ascendējošās paralīzes, kas parasti sākas no kājām un izpaužas kā nespēja pastaigāt.”

4

Kad ērce tiek izņemta, cilvēka stāvoklis sāk uzlaboties.

Lūk, iemesls, kādēļ no ērcēm ir jāuzmanās vēl vairāk!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment