Jāzina: kā tavas istabas krāsa ietekmē tavu dzīvi

Zaļš

Izkrāso istabu zaļos toņos, ja vēlies būt produktīvāks un vairāk koncentrēties uz darbu. Zaļš palīdz uzturēt “ej un dabū” attieksmi.

Sarkans

Ja dzīvē pietrūkst nedaudz romantikas – sarkanais būs īstā izvēle. Šajā krāsā veidota istaba veicinās intensīvu un kaislīgu mīlas dzīvi.

Zils

Zilā krāsa būs labs lēmums, ja istabu vēlies padarīt par savu miera ostu, kur atbrīvoties no ārpasaulē uzkrātā stresa. Zilais pieklusinās bailes, aizdzīs nemieru un dos iespēju relaksēties.

Dzeltens

Dzeltens jāizvēlas tiem, kuru dzīves prioritātes ir uzcītīgs darbs un veselība. Šī krāsa veicina fizisko aktivitāti.

Violets

Violetā krāsotas sienas palīdzēs tev atgūt pašpārliecinātību. Tu iemantosi cieņu no saviem draugiem un ģimenes. Šī krāsa palīdzēs tev drosmīgāk attiekties pret dzīves situācijām.

Oranžs

Oranžie toņi dāvās tev mazliet vairāk enerģijas, neuzņemot papildus kofeīnu. Šī krāsa palīdzēs tev būt pietiekami aizrautīgam, lai tiktu cauri dienas pienākumiem bez slinkas vārtīšanās dīvānā.

Balts

Balta krāsa simbolizē tīrību, skaidrību, šķīstumu. Tā veicina dāsnumu un laipnību un palīdz cilvēkiem tevi par šīm īpašībām iemīlēt.

Tapetes

Ja vēlies gūt vairāk iedvesmas radošām aktivitātēm, izlīmē istabā krāsainas tapetes tā vietā, lai izkrāsotu sienas vienā tonī. Tapetes palīdz tev atrast un uzturēt savu iekšējo radošo garu – vai tas būtu rāms vai mežonīgs.

Avots: higherperspectives.com

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment