Jelgavnieks demonstrēja, kā nelielu virtuvīti pārvērst par modernu un skaistu, un kaimiņi arī grib tādu pašu

Ja virtuve ir tikai dažus kvadrātmetrus liela, šķiet, ka to moderni un mājīgi iekārtot nav iespējams. Tomēr tā nav taisnība. Lielisku rezultātu var sasniegt pavisam vienkārši.

 

Pat no plikām pelēkām sienām vai padomju laika virtuvītes var radīt īstu pērli. Vajag tikai izmantot iztēli, pievienot nedaudz pacietības un atcerēties par praktiskumu.

Par laimi, mēbeļu veikali piedāvā bagātīgu klāstu: sākot no fasādes materiālu izvēles līdz komfortablas darba zonas un papildu apgaismojuma noformēšanai.

 

Ražotāji īsteno vispārdrošākās idejas, jo tirgus ir ļoti konkurētspējīgs. Piedāvājam 5 labākās idejas nelielai virtuvei. Apskatām un iegaumējam!

 

Baltais vieglums

Plānojot maza dzīvokļa remontu, ir viens nerakstīts likums: jo gaišāk, jo labāk. Dizaineri bieži izmanto šo triku savos projektos, izvēloties virtuves baltos vai citus gaišos toņos.

 

Lai telpa izskatītos mazāk pārblīvēta, klientiem bieži piedāvā plauktus skapīšu vietā. Tas ir gan skaistāk, gan funkcionāli. Atklātos plauktos var novietot putraimus, riekstus vai tēju skaistos stikla trauciņos, kas izskatās estētiski.

Lai izkliedētu stikla trauku pārpilnību, izmantojiet istabas augus, pītus groziņus, interesantas krūzītes un dēlīšus. Neaizmirstiet par papildu apgaismojumu mājīgiem vakariem.

Nezinu, kuras tautas virtuve tā ir, bet ēdiens izdodas neticami garšīgs! Prosai pievienoju griķus un apcepu

Bet manuprāt skaistākā istaba sekos tālāk. Tās pārveidošana izdevusies īpaši skaisti.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un apskatītu istabu par kuru runāju

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment