Jelgavnieks demonstrēja, kā nelielu virtuvīti pārvērst par modernu un skaistu, un kaimiņi arī grib tādu pašu

 

 

Kantrī un tā motīvi

 

Ir vērts apsvērt šo virtuves variantu, jo tas ir ne tikai ļoti stilīgs, bet arī diezgan lēts. Piemēram, izvēloties lētu skaidu plāksni virtuves darba virsmai, jūs iegūsiet skaistu „koka” darba zonu, kas izskatīsies cienīgi un moderni.

 

Kantrī stils var šķist jaukts, bet tieši tā ir tā burvība. Mīlīgi aizkari un mežģīnes kopā radīs neaizmirstamu autentisku atmosfēru.

Salmu paliktnīši traukiem, auduma groziņi dārzeņiem un maizei lieliski iederēsies šajā stilā. Mierīgu toņu dvieļi un virtuves piederumi piešķirs telpai papildus dvēseliskumu.

 

Neuzbāzīgie lofta stila elementi

Lofts izceļas ar to, ka katra detaļa ir precīzi savā vietā. Nav vietas nevajadzīgām, mīlīgām lietiņām; viss ir maksimāli funkcionāls un minimālistisks.

Šeit lieliski iederēsies lakoniskas flīzes bez zīmējumiem un moderni tehnoloģiski risinājumi. Olīvu vai brūnie akcenti, matēta faktūra un kliedēta apgaismojuma pievienošana padarīs virtuvi vizuāli pievilcīgu.

Attiecībā uz pazīstamo ķieģeli interjerā dizaineru viedokļi ir dažādi. Daži uzskata šo trendu par novecojušu, bet citi uzskata, ka ķieģeļu iestarpinājumi piešķir dzīvīgumu pelēkam interjeram.

Šeit ir jāizdara izvēle. Ja ķieģeļus neizmanto kā galveno akcentu, tie var lieliski iekļauties mūsdienu virtuvē.

 

Mūsdienu klasika

Ja virtuvē ir ļoti maz vietas, palodzes kļūst par lielisku risinājumu. Tas ir neparasts veids, kā izveidot darba zonu. Ja plānojat noņemt radiatorus un ieklāt siltās grīdas, noteikti apsveriet iespēju izmantot arī telpu zem skapīša palodzes.

Piemēram, izveidojiet skapīti traukiem. Nelieli rokturīši un izturīgs stikls ir bieži izmantoti mūsdienu klasiskajā stilā, jo tie piešķir izskatam pievilcīgu izskatu.

Fasādes krāsa var būt jebkura, bet labāk izvēlēties patīkamus un mierīgus toņus. Nepieciešams, lai skapīši sasniegtu griestus: tas nodrošina gan ērtību, gan lielu ietilpību.

Šāds risinājums nelielam dzīvoklim nodrošina papildu vietu dažādām lietām. Šeit var glabāt priekšmetus, ko izmantojat retāk, piemēram, cepšanas formas, servīzes un citus piederumus. Tas ir arī ideāli piemērots tiem, kuri iepērkas ar rezervi.

Kreatīvā telpa

Ja mežģīņu vai baltais eko stils šķiet pārāk mīlīgs, bet klasika un lofts nav pa prātam, apsver iespēju izvēlēties eksperimentālu risinājumu. Kā būtu, ja vietā, lai sienu nokrāsotu vai nolīmētu ar tapetēm, to dekorētu ar tāfeli?

Un, ja jūs izvēlētos nevis garlaicīgu baltu ledusskapi, bet košu un noapaļotu modeli? Virtuvei nav jābūt kā muzejam. Ja izvēlaties kādu akcentu, tad pretējā pusē saglabājiet neitrālu izskatu.

Amerikā šis stils ir ļoti populārs, jo cilvēki arvien biežāk izvēlas košas un pozitīvas virtuves, kas vairo labu garastāvokli. Ja jums nepatīk pelēks un garlaicīgs, pievienojiet vairāk krāsas savai dzīvesvietai. Mājās jābūt patīkami, īpaši virtuves zonā, kur mēs bieži uzturamies.

Vēl viens triks: spogulis efektīvi palielina gan mākslīgo, gan dabisko apgaismojumu. Šis paņēmiens ir ideāls cilvēkiem, kuri dzīvo mazā dzīvoklī un vēlas to padarīt plašāku. Kādi paņēmieni, pēc tava viedokļa, ir labākie skaistas virtuves iekārtošanai?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment