Jūnijā-jūlijā iebēršu mēslojumu laistīšanas mucā. Visi mani dārzeņi aug kā traki

 

Mēslojuma sagatavošana

Lai pagatavotu mēslojumu, jums būs nepieciešama 200 litru muca. Tam jābūt piepildītam ar ūdeni. Un mēslojums, ko sauc par azofosku. Jautājiet jebkuram pieredzējušam vasaras iedzīvotājam. Viņš jums atbildēs, ka šis mēslojums ir vislabākais visu augu barošanai jūnijā-jūlijā.

Es vispirms izšķīdinu 15 ēd.k. ūdens spainī. l. azofoski. Es to vienkārši ieleju ūdens spainī. Gaidu 5-10 minūtes. Un tad es maisu. Visas granulas uzreiz pilnībā izšķīst. Un arī fosfors! Nav palicis nogulsnes.

Septiņi sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir īstas riebekles un par to bieži tiek klusēts

Lasi vēl: Atrada veidu, kā tikt vaļā no skudrām ātri un bez ķīmijas. Bēg kopā ar pēcnācējiem

Tad spaini ieleju mucā. Un kārtīgi samaisu ar lielu kociņu. Pēc minūtes jūs varat nekavējoties laistīt augus. Apmēram 1 litrs katram krūmam.

Nav nepieciešams pastāvīgi skraidīties ar spaiņiem un atšķaidītu mēslojumu. Viņi paņēma un pabaroja visu vasarnīcu uzreiz. Tomēr jums nevajadzētu aizrauties ar šādu barošanu.

Šajā laika periodā (jūnija beigas – jūlija sākums) es veicu tikai 1 šādu barošanu. Pēc kāda laika es tādā pašā veidā mucā izgatavoju citus mēslojumus.

Lasi vēl: Kāpēc desu un sīpoli jāaplej ar verdošu ūdeni un veļas mašīnā jāiemet silikona formas: pieredzējušu mājsaimnieču padomi

Bet es jums par tiem pastāstīšu nedaudz vēlāk, kad pienāks laiks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment