Jūsu poza miegā daudz pastāstīs par jūsu raksturu un patieso dabu – izvēlies vienu variantu

4 poza

Ja esat pieradis gulēt uz muguras, tas raksturo jūs kā dzīvespriecīgu cilvēku. Šādi cilvēki ir enerģijas piepildīti un aktīvi. Tajā pašā laikā viņiem patīk būt uzmanības centrā.

Dažreiz viņi izrāda spītību, bet zināmā veidā pauž laipnību. Viņi dod priekšroku teikt patiesību un viņiem ir spēcīgs raksturs. Darbā viņi demonstrē centību un entuziasmu, pildot uzdevumus. Šādi cilvēki mēdz parādīt savu unikalitāti.

 

5 poza 

Ir vērts atzīmēt, ka ne visi guļ tik ērti. Ja saproti, ka mēdz gulēt šādā pozā, tad tas atklāj tevī mierīgu personību. Pētnieks uzskata, ka šī poza atgādina karavīra vai jūras zvaigznes pozu.

Ja cilvēks guļ karavīra pozā (ar taisnām kājām un rokām), tad viņu var saukt par mierīgu un atturīgu. Tajā pašā laikā viņš ievēro augstus standartus. Viegli pielāgojas dzīves izmaiņām. Cenšas ievērot loģiku, būt reālistisks un cienīgi izturēt pat vissarežģītākās situācijas.

Dažreiz jūs varat būt stingrs, kluss un pat perfekcionists, jo vēlaties, lai viss būtu ideāli.

Šādiem cilvēkiem piemīt arī optimisms un drosme. Viņi dod priekšroku tam, lai viņus ieskauj līdzīgi domājoši cilvēki, viņi izceļas no pūļa un liek cerības gan uz sevi, gan uz apkārtējiem.

Tie ir cilvēki, kuri dod priekšroku teikt patiesību, ātri virzās uz saviem mērķiem un ir vērsti uz panākumiem. Viņiem patīk gulēt uz gultas un iedomāties, kā viņu sapņi pārvēršas realitātē.

Ja cilvēks guļ jūras zvaigznes pozā (ar izstieptām rokām un kājām), tad par viņu var teikt, ka viņš prot klausīties, draudzējas un nemīl pievērst sev uzmanību. Tie ir cilvēki, kas iet līdzi straumei. Viņi zina, kā sniegt atbalstu īstajā laikā, just līdzi un uzklausīt citu cilvēku, kuram jādalās savās grūtībās.

Ja tev ir eksperta poza (abas rokas zem galvas vai spilvena), tad tu esi optimistisks, bezrūpīgs un veltīts saviem mīļajiem.

 

6 poza 

Tādus cilvēkus ir diezgan grūti lasīt kā atvērtu grāmatu. Jo viņi ir diezgan daudzpusīgi un mīl piedzīvojumus. Dažreiz viņi izrāda kaprīzes un tādējādi mulsina citus. Galu galā viņi nevar saprast jūtas, kuras jūs piedzīvojat.

Šādiem cilvēkiem bieži ir diezgan grūti pieņemt lēmumus. Tajā pašā laikā viņi mīl brīvību bez jebkādiem noteikumiem un ierobežojumiem. Viņi jūtas vientuļi un nezina, uz ko var paļauties. Viņi ne vienmēr var atrast līdzīgi domājošus cilvēkus, kuriem piedzīvojumi patiks tikpat ļoti kā viņiem.

Atcerieties, ka katrs cilvēks var gulēt pilnīgi dažādās pozās, un tas ir diezgan dabiski. Dzīves laikā mūsu zemapziņa var atbrīvoties no vecajiem ieradumiem un iegūt jaunus.

Mēs attīstāmies, mainās mūsu domāšana un skatījums uz dzīvi. Tāpēc cilvēks miega laikā var apvienot vairākas pozas. Tas liek domāt, ka jums var būt iezīmes, kas atbilst dažādiem personības tipiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment