Kā ģērbties rudenī, lai izskatītos jaunāka: stilīga un jauneklīga tēla noslēpumi

Rudenī mēs pamazām sākam valkāt ērtus džemperus, šalles un apjomīgas virsdrēbes. Tomēr šādi ansambļi var vizuāli padarīt figūru smagnējāku un likt izskatīties vecākai par saviem gadiem.

Lūkosim,  kā izveidot tēlu, kas ne tikai sasildīs, bet arī saglabās jaunību un vieglumu.

Ir daudz modernu paņēmienu, kas palīdzēs izcelt dabisko skaistumu un izskatīties svaigi neatkarīgi no vecuma. Noskaidrosim, kā padarīt savu rudeni stilīgu un jauneklīgu!

Krāsas izvēle – galvenais faktors

 

 

 

Dod priekšroku gaišiem toņiem: tumšas krāsas, piemēram, melna, tumši zila vai brūna var padarīt tevi vecāku. Tā vietā mēģini izmantot gaišas krāsas – smilškrāsas, krēmkrāsas, rozā vai ceriņu pasteļtoņus.

Praktiskas metodes un triki, kas tev palīdzēs nolasīt citu cilvēku domas

Pievieno spilgtumu: nebaidies no spilgtiem akcentiem. Sarkana, sinepju, smaragda un zila krāsa var atsvaidzināt tēlu un piešķirt tam dzīvīgumu.

Izmanto apdrukātu apģērbu saprātīgi: ģeometriski raksti, rūtainas vai mazu ziedu apdrukas atdzīvina seju un padara izskatu gaišāku. Galvenais nepārspīlēt ar lieliem rakstiem, lai nepadarītu siluetu smagnēju.

Pareiza auduma izvēle

Viegli un elastīgi materiāli: Audumi, piemēram, viskoze vai dabīgo šķiedru kombinācija rada mīkstu, vieglu sajūtu. Izvairies no raupjiem audumiem, piemēram, tvīda vai zamšādas, kas var padarīt izskatu smagnēju.

5 zvaigžņu zīmes, kuras ir grūti iemīlēt, bet kad iemīli tu saproti, ka bez viņiem tu vairs nespēj

Atsakies no spīdīgiem materiāliem: lurekss un spīdīgi audumi var izcelt nepilnības un likt izskatīties vecākai. Apģērbu no šādiem materiāliem atstāj svinīgiem gadījumiem, bet ikdienā izvēlies apģērbu no matētākas tekstūras audumiem.

Teksturētus audumus izvēlies ar piesardzību: adījumi un velveta izstrādājumi var palielināt apjomu, kas ne vienmēr ir glaimojoši tavai figūrai. Ja tavs ķermenis ir apjomīgs, labāk izvairīties no šiem materiāliem un dod priekšroku gludākiem audumiem, piemēram, kokvilnai vai zīdam.

Pievērs uzmanību apģērba formai

Apģērbs, kas atbilst figūrai, ir tavs labākais draugs: maisveidīgs apģērbs padara tavu figūru apjomīgu un liek tev izskatīties vecākai.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment