Kā ģērbties rudenī, lai izskatītos jaunāka: stilīga un jauneklīga tēla noslēpumi

Labāk ir izvēlēties mēreni piegulošu apģērbu, kas izlīdzina figūras nepilnības un pasvītro tavus sievišķos dotumus.

Spēlēšanās ar apģērba garumu: Optimālais garums svārkiem un kleitām ir nedaudz zem ceļgala vai midi.

Izvairies no galējībām: pārāk īsi vai gari apģērbi var padarīt tavu tēlu vieglprātīgu vai smagnēju.

 

Aksesuāri, kas padarīs tavu izskatu jaunāku

Pievieno tēlam spilgtus akcentus: Šalles ar interesantiem rakstiem, moderni briļļu rāmji – tas viss atdzīvinās tavu tēlu un padarīs to dinamiskāku.

Stilīgas somas: mazas un glītas somas vai somas ar neparastu dizainu piešķirs tavam izskatam izsmalcinātu pieskārienu. Izvairies no somu modeļiem, kas ir pārāk lieli vai apjomīgi.

Rotaslietas: Mūsdienīgas rotaslietas – auskari, gredzeni, plānas ķēdītes – piešķir tēlam jauneklību un stilu. Labāk izvairīties no vintāža piespraudēm un masīvām rotaslietām, kas vizuāli var likt tev izskatīties vecākai.

Rūpes par sevi – jauneklīga izskata pamats

Frizūra ir svarīgs tēla elements: kopti mati, atbilstoša frizūra un dabiski ieveidoti mati var padarīt tevi par vairākiem gadiem jaunāku. Matiem vajadzētu izskatīties dzīviem un krist brīvās, dabīgās lokās.

Meikaps ar akcents uz svaigumu: Viegls grims ar uzsvaru uz sejas svaigumu – vaigu sārtumu, izteiksmīgām uzacīm un dabīgām lūpām – vienmēr piešķir jauneklīgumu. Izvairies no pārmērīgi spilgta meikapa, kas var izcelt ar vecumu saistītas izmaiņas.

Stāja – jauneklības rādītājs: pareizai stājai ir galvenā loma jauneklīga tēla veidošanā.

Veic vingrinājumus mugurai, lai saglabātu pareizu ķermeņa stāju, jo sakumpis ķermenis var likt tev izskatīties vecākai par saviem gadiem.

Izmantojot šos padomus, tu varēsi izveidot stilīgus rudens tēlus, kas izceļ tavu skaistumu un liek izskatīties jaunākai.

Ja tev noderēja šis raksts, atzīmē to ar “patīk”, komentē un dalies sociālajos tīklos! Būsim tev pateicīgi!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment