Latvietis – profesionāls pavedinātājs: Kā iekarot jebkuru sievieti. Pat savu sievu!

iekarot-jebkuru-sievieti

Kristapu Aizupieti sastapu nejauši – festivālā “Erots”. No viņa uzzināju, kas ir  randiņu konsultanti jeb pikaperi (angliski “pick- up” – paķert, nocopēt).

No parastiem meitu ģēģeriem un sieviešu izmantotājiem šie vīrieši atšķiras ar profesionālu sagatavotību. Šāda specialitāte sākusi ieviesties salīdzinoši nesen – kopš 70. gadiem, kad psihoterapeits Ēriks Vēbers izdeva grāmatu  “Kā pavedināt meitenes”. Šajā jomā strādājis arī psihoterapeits Alberts Elliss. Lai gan viņš nebija “modernais pikaperis” kā Ēriks Vēbers, viņš izdeva grāmatu “Erotiskās pavedināšanas māksla” ar saviem vērojumiem un ieteikumiem.

– Pavedēju kopienas attīstījās vēlāk – 80. gadu beigās, kad Ross Džefrijs pavedināšanas teorijās iekļāva neirolingvistiskās programmēšanas (NLP) metodes un ieviesa tā dēvēto ātro pavedināšanu. Daudzi par to neaizdomājas, taču, lietpratīgi lietojot šīs metodes, gultā pirmajā vakarā var dabūt principā jebkuru nosacīti brīvu sievieti (domāju tādu, kas nav laimīga savās pašreizējās attiecībās vai viņai tādu nav). Ir daudzi paņēmieni, ar kuriem, pareizi manipulējot ar sievietes apziņu un zemapziņu (arī NLP), var panākt jebko. Turklāt šīs metodes domātas, lai labāk iedarbotos uz inteliģentajām sievietēm nekā uz tautā sauktajām “blondīnēm”, kurām nav izteiktu koncentrēšanās spēju un kuras pavest nav grūti.

Šķir tālāk, lai lasītu Kristapa padomus sieviešu pavedināšanā:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko izveidojuši Latvijas matemātikas entuziasti. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

  • <cite class="fn">jerome</cite>

    kristaps c est moi jerome ton ami je t ai chercher plusieurs fois repond moi stp

    • <cite class="fn">Chris</cite>

      Jerome- comment cela se fait? Pourquoi tu ne m’ecris pas a mon email? C’est toujours la meme! C’est mon nom de famille “at” yahoo com! Je cherche apres toi tout le temps!!!!

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Man vienam tas čuvaks bildē izskatās pēc pasīvā pediņa?
    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas. https://goo.gl/R6VdrB

  • <cite class="fn">Rihards</cite>

    Gadās, ka domas aizskrien pa priekšu ķermenim? Šis palīdzēs tavam instrumentam tikt līdzi tavām fantāzijām: https://goo.gl/RYzjKj

Leave a Comment