Kā “iziet” no apkaunojošas situācijas? Mums ir atbilde!

Portrait of upset man covering his face with hand isolated on a

Mums ikvienam ir nācies nokļūt situācijā, kad vaigi piesarkst ne pa jokam. Vari jau pat droši vien iedomāties kādu apkaunojošu gadījumu no savas dzīves, kas vēl joprojām liek nokratīt galvu, ne tā? 

Mums ir zināms, ko darīt neērtā vai apkaunojošā situācijā, ja gribi no tās maksimāli labi “iziet” vai vismaz “izgrozīties”. Padarīt gadījumu par nebijušu nesanāks, bet vismaz būtiski uzlabosi situāciju.

Vai nu tas būtu kritiens pūļa priekšā vai nu rokasspiediena saņemšana apskāviena vietā, vai nu pāršaušana pār strīpu sarunās pie vakariņu galda – šis risinājums derēs visiem šiem gadījumiem. Ar piebildi, ka nebūsi aizskāris neviena jūtas – tad gan bez atvainošanās neiztikt.

Lasi vēl: Likumsargi pieķēra šo vīrieti ļoti apkaunojošā situācijā kopā ar manekena lelli

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā iziet no apkaunojošas situācijas!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sintija</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies: https://goo.gl/R6VdrB sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment